Vitabiotics Ultra Vitamin C 1000mg 20 Effer.tabs

Vitabiotics Ultra Vitamin C 1000mg 20 Effer.tabs

Хранителна добавка с витамин С

код на продукта: 040052
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  17,95лв. (9,18€)

Vitabiotics Ultra Vitamin C  Хранителна добавка с витамин С 1000 mg 20 Effer.tabs Създаден да поддържа имунната ви система, Ultra Vitamin C Fizz 1000 mg е страхотен и лесен начин да увеличите приема на витамин С. Вкусна газирана напитка с вк...  още

11,67лв. (5,97€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5021265247172
ТЕГЛО: 102gr

Vitabiotics Ultra Vitamin C Хранителна добавка с витамин С 1000 mg 20 Effer.tabs

Създаден да поддържа имунната ви система, Ultra Vitamin C Fizz 1000 mg е страхотен и лесен начин да увеличите приема на витамин С.

  • Вкусна газирана напитка с вкус на портокал, пълна с витамин С и цинк.
  • Идеален за допълнителна подкрепа на имунната система.
  • Витамин С също така допринася за нормалното функциониране на нервната система.
  • От №1 витаминна компания в Обединеното кралство.

Подкрепа на имунитета с добавен цинк

Ultra Vitamin C Fizz осигурява 1000 mg витамин С, балансиран с цинк за максимална ефективност. Тези две жизненоважни хранителни вещества помагат за поддържане на нормалната функция на имунната система.

Витамин С също така допринася за нормалното функциониране на нервната система, нормалното образуване на колаген и повишава усвояването на нехем желязото. Желязото е важен минерал за здравословно кръвообразуване.

Ефервесцентен състав

Ultra Vitamin C Fizz е ефервесцентна формула, която се трансформира в освежаваща напитка с естествен портокалов вкус. Идеален е за тези, които предпочитат алтернатива на таблетки или капсули.
Ако предпочитате формула с витамин С под формата на таблетки, опитайте Ultra Vitamin C.

Ultra Vitamin C Fizz може да бъде особено подходящ за:

  • Подкрепа на имунната система.
  • Спортисти, мъже и жени, спортуващи.
  • Хора над 50г
  • Тези, които водят интензивен начин на живот.
  • Тези, които предпочитат алтернатива на таблетите.
  • Вегетарианци и вегани.

Подкрепа на имунната система

Витамин С и цинк са важни за общото здраве и благополучие, тъй като и двата допринасят за правилното функциониране на имунната система.

Витамин C също така помага за поддържане на нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически упражнения*, което прави Ultra Vitamin C Fizz идеално допълнение към вашата чанта за фитнес.

Синтез на колаген

Витамин С допринася за синтеза на колаген и поддържането на нормалната функция на костите, зъбите, хрущялите, кожата и кръвоносните съдове.

Подпомагат усвояването на желязото

Няколко храни и напитки, като чай и кафе, съдържат вещества, които възпрепятстват абсорбцията на желязо. Витамин С повишава усвояването на нехемово желязо, метал, необходим за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин. Желязото също допринася за нормалното пренасяне на кислород в тялото.

Ultra Vit C таблетки:

  • Удължено освобождаване за максимално усвояване.
  • С цитрусови биофлавоноиди за подобряване на абсорбцията и ефективността.
  • Лесни за преглъщане таблетки с покритие, идеални за тези, които предпочитат да не пият разтворими витамини.

* Благоприятният ефект се постига при дневен прием от 200 mg в допълнение към препоръчителния дневен прием на витамин С.

Потвърждение № EOF: 38686/26.04.2021 г.

По 1 таблетка на ден, разтворена в чаша вода. Не превишавайте препоръчителната доза за дневна консумация. Съдържа полиоли, прекомерната консумация може да предизвика слабителни ефекти.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както и при другите хранителни добавки, потърсете лекарска помощ преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, по време на бременност или кърмене, ако страдате от епилепсия, хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките. Уверете се, че печатът на опаковката е непокътнат преди първа употреба. След отваряне се уверете, че капачката е поставена правилно.

Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. Да се консумира за предпочитане преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Витамин C (аскорбинова киселина) 1000 mg (1250% от RDI), регулатори на киселинността: натриев бикарбонат, лимонена киселина, подсладители: сорбитол и сукралоза, натурален аромат на портокал, царевично нишесте, естествен оцветител: бета-каротин и цвекло на прах, цинков цитрат 5 mg ( 50% от DTA).

RDA=Хранителна референтна стойност.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук