Weleda Arnica Massage Oil Отоплително масло за масаж с екстракт от арника 100ml

Weleda Arnica Massage Oil Отоплително масло за масаж с екстракт от арника 100ml

код на продукта: 004726
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  40,80лв. (20,87€)

Weleda Arnica Massage Oil Отоплително масло за масаж с екстракт от арника 100ml Подгответе се преди или се възстановете след спорт или тежка физическа активност, като направите динамичен масаж с масло за масаж Arnica.    Един от най -известн...  още

32,24лв. (16,49€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638500814
ТЕГЛО: 267gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Обезболяващи и затоплящи кремове, Μасажни масла, Арника

Weleda Arnica Massage Oil Отоплително масло за масаж с екстракт от арника 100ml

Подгответе се преди или се възстановете след спорт или тежка физическа активност, като направите динамичен масаж с масло за масаж Arnica.

Един от най -известните му продукти Weleda, Маслото за масаж на Arnica показва колко ефективна и ефикасна е природата. Чистите растителни масла от слънчоглед и маслина се комбинират с екстракти от арника и брезови цветя за по -гладка кожа и за подобряване на нейната еластичност и стегнатост. Подгответе тялото си преди спортната дейност с масаж, който увеличава кръвообращението, или се възстановете след интензивна физическа активност с тонизиращ аромат на етерични масла от лавандула и розмарин. Ще оцените предимствата на този естествен продукт, независимо дали сте спортист, работите на открито или сте активни и се интересувате от тялото си.

Ползи

Затоплящ, тонизиращ, освежаващ. Стяга кожата, подобрява нейната еластичност и засилва обновяването на клетките.

Дерматологично тестван, който не причинява дразнене на кожата. Сертифициран натурален продукт, без синтетични консерванти, аромати, багрила или суровини на базата на минерално масло.

Vegan Formula

Основни съставки

  • Екстракт от арника

Arnica Montana Extract

Екстракт от растение арника подпомага метаболизма на кожата и има антимикробно действие. Той също така е посочен като съставка в продукти срещу умора на долните крайници.

Масажирайте мускулите преди или след спорт или тежка физическа активност с няколко капки Арника масажно масло или леко масажирайте след къпане или душ.

Не поставяйте върху наранена кожа.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance (Parfum)*, Arnica Montana Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*
* From natural essential oils.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук