Weleda Baby Calendula Oil Нежно масло за тяло от невен за бебета и деца 200ml

Weleda Baby Calendula Oil Нежно масло за тяло от невен за бебета и деца 200ml

код на продукта: 020227
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  43,34лв. (22,17€)

Weleda Baby Calendula Oil Нежно масло за тяло от невен за бебета и деца 200мл .Πιο масло за тяло за триене и масаж. Чувство като прегръдка в бутилка - с нежни масла, които се грижат за бебешката кожа и спомагат за развитието на естествената й з...  още

34,23лв. (17,51€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638096553
ТЕГЛО: 200gr
Вижте също продукти в тази категория:
Бебешки масла

Weleda Baby Calendula Oil Нежно масло за тяло от невен за бебета и деца 200мл

.Πιο масло за тяло за триене и масаж.

Чувство като прегръдка в бутилка - с нежни масла, които се грижат за бебешката кожа и спомагат за развитието на естествената й защита срещу околната среда.

Лечение, на което и двамата ще се насладите! Маслото за грижа за невен обгражда бебето с топла, дискретно ароматизирана обвивка от меки масла. С органично бадемово и сусамово масло, екстракти от органичен невен и лайка и етерични масла, които предлагат мек, успокояващ аромат. Използвайте го за грижа за тялото или за топъл масаж с нежното си докосване. Бебето се отпуска и кожата му става копринена и защитена.

Ползи

Задържа влагата и защитава естествените функции на кожата. Той предлага усещане за топлина, има дискретен аромат, оставя кожата мека и еластична. Съдържа само естествени масла, идеален е за масаж на бебета и е дерматологично сертифициран за отличната си съвместимост с кожата, дори с чувствителна кожа. Без добавяне на синтетични консерванти, аромати и багрила или суровини на базата на минерално масло.

Основни съставки

Екстракт от цветя от невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Цветовете на невен обикновено имат светли или тъмно оранжеви цветя. Те съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Екстрактът от цветя на невен има успокояващ ефект и подобрява обновяването на кожата.

сусамово масло

Sesamum Indicum Seed Oil

Сусамовото масло е отлично масажно масло и се използва за лечение на уморена, суха и зряла кожа, но се използва и като омекотител. Има отлична антиоксидантна активност, грижи се за кожата и е идеален като базово масло за активни съставки. Той е с високо съдържание на ненаситени мазнини, като масло и линолова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено γ-токоферол).

Използвайте като мек препарат върху памук или кърпа. Нежно масажирайте или използвайте върху суха кожа. За ежедневна грижа за кожата, използвайте след баня или като масажно масло.

Sesamum Indicum Seed Oil Prunus Amygdalus Dulcis Oil Calendula Officinalis Flower Extract Chamomilla Recutita Flower Extract Fragrance1 Limonene1 Linalool1 Geraniol1 Citral1

1 От естествени етерични масла

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук