Weleda Kids 2in1 Shampoo and Body Wash Mint 150ml

Weleda Kids 2in1 Shampoo and Body Wash Mint 150ml

Детски шампоан и душ гел 2 в 1 с прясна мента

код на продукта: 041494
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  20,21лв. (10,34€)

Weleda Kids 2в1 шампоан и измиване на тялото Mighty Mint Детски шампоан и душ гел 2 в 1 с прясна мента 150 мл Моменти на радост в банята за вашите малки Нежно и нежно почистване за чувствителна кожа и коса, специално проектирано за и с деца. Мо...  още

15,76лв. (8,06€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7611916157530
ТЕГЛО: 175gr

Weleda Kids 2в1 шампоан и измиване на тялото Mighty Mint Детски шампоан и душ гел 2 в 1 с прясна мента 150 мл

Моменти на радост в банята за вашите малки

Нежно и нежно почистване за чувствителна кожа и коса, специално проектирано за и с деца. Моменти на радост със сладък аромат от природата, със съставки от 100% естествен произход.

Колкото и да са пълни дните на всички членове на семейството, едно е сигурно: вашето малко съкровище расте всеки ден и опознава света чрез своите преживявания. Дори ако детето ви става все по -независимо, бебешката му кожа се нуждае от специални грижи - тъй като тя остава по -тънка от кожата на възрастните и все още не е напълно развита. Затова естествената козметика Weleda е идеалното решение за чувствителната детска кожа, тъй като е много мека и не боде очите.

Нашите 2 в 1 шампоани и душ гелове карат сърцата на децата да бият по -бързо - нашите малки, заедно с нашите експерти, създадоха меките естествени продукти, които предлагат моменти на радост в банята. Резултатът: съставки за грижа за кожата, леки почистващи препарати за захар и благоприятни за бебето аромати - всичко това разбира се с високо качество на Weleda. Предложете на детето си ежедневна грижа, без да се замисля.

Ползи

2 в 1 за ежедневно, нежно почистване за всички типове кожа и коса, нежно за очите
Оставя кожата мека и еластична, а косата добре поддържана
С тонизиращ, сладък аромат на ценна мента и плодови нотки на мандарина. Нежният аромат предлага усещане за топлина и грижа
Специално проектиран за деца след тригодишна възраст и подходящ за цялото семейство.
Дерматологично тестван, изключително щадящ кожата
100% натурален - без добавяне на синтетични аромати, оцветители и консерванти, както и суровини на базата на минерално масло.
В хармония с природата и човека - WELEDA подкрепя програма за сусамово биологично земеделие в Мексико.

Веган продукт

Нанесете няколко капки върху ръката си и масажирайте върху кожата и косата. След това отстранете с вода. Оставя прекрасен аромат и копринено мека кожа и коса.

Съвети

Какви приключения живее полярната мечка всеки ден? Оставете детето си да напише своя собствена история или да му разкажете своя собствена история.

Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Carrageenan, Fragrance (Parfum)*, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*
* From natural essential oils

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук