Weleda Pomegranate Firming Day Face Cream 40ml

Weleda Pomegranate Firming Day Face Cream 40ml

Стягащ дневен крем за лице с нар, за обновяване, защита и сияйна кожа

код на продукта: 041563
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  72,14лв. (36,90€)

Weleda Pomegranate Firming Day Face Cream Стягащ дневен крем за лице с нар, за обновяване, защита и сияйна кожа 40ml Укрепващ дневен крем от нар за подновяване, защита и сияйна кожа след 40 -годишна възраст Вашият ежедневен съюзник за жизненост...  още

56,26лв. (28,78€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638580045
ТЕГЛО: 163gr

Weleda Pomegranate Firming Day Face Cream Стягащ дневен крем за лице с нар, за обновяване, защита и сияйна кожа 40ml

Укрепващ дневен крем от нар за подновяване, защита и сияйна кожа след 40 -годишна възраст

Вашият ежедневен съюзник за жизнеността на кожата, незабавно абсорбираният крем предпазва от вредните свободни радикали.
Описание

Weleda се доверява на познанията на древните култури, които смятат, че нарът е символ на жизнена сила, жизненост и дълголетие. В дневния крем с нар със стягащо действие ценното органично масло от нар е внимателно комбинирано със златно просо, арганово масло и ядки от макадамия, за да се създаде лек крем, който подхранва и подмладява, докато кожата узрее.

Ползи

Антиоксидант - Предпазва от свободните радикали. Освежаващо, с доказано подобряване на еластичността на кожата, тонизиране и здраве. Бръчките намаляват и кожата става по -гладка. Подходящ като основа за грим.

Веганска формула

Основни съставки

Масло от семена от нар

Масло от семена на Punica Granatum

Жълто до червеникаво, относително вискозно масло от нар от семена на нар е едно от активните масла и е богато на редки пунична киселина (ненаситена мастна киселина). Скъпоценното растително масло има антиоксидантен ефект, който подобрява обновяването на кожата и се счита за отличен продукт за грижа за суха, зряла и увредена кожа.

сусамово масло

Масло от семена на сусам (сусам)

Сусамовото масло е отлично масажно масло и се използва за лечение на уморена, суха и зряла кожа, но се използва и като омекотител. Има отлична антиоксидантна активност, грижи се за кожата и е идеален като базово масло за активни съставки. Той е с високо съдържание на ненаситени мазнини, като масло и линолова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено γ-токоферол).

Масажирайте нежно лицето, шията и деколтето след почистване и използване на тонизиращ лосион. Действа още по-добре след използване на стягащия серум от нар. Оставете да попие преди да нанесете продукти за грим.

Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Alcohol*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glyceryl Stearate SE, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Lysolecithin, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Punica Granatum Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Coumarin**, Benzyl Benzoate**
* From certified organic farming.
** From natural essential oils.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук