Xerostom With Saliactive Toothpaste 50ml

Xerostom With Saliactive Toothpaste 50ml

Паста за зъби срещу сухота в устата

код на продукта: 040122
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  16,66лв. (8,52€)

Паста за зъби Xerostom със Saliactive паста за зъби против сухота в устата 50мл Увеличава секрецията на слюнка с до 200% Облекчава болката, свързана със сухота в устата Подобрява сухотата в устата и гърлото Успокоява жаждата, причинена от...  още

14,99лв. (7,67€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8426181972752
ТЕГЛО: 85gr
Вижте също продукти в тази категория:
Пасти за зъби против лош дъх

Паста за зъби Xerostom със Saliactive паста за зъби против сухота в устата 50мл

Увеличава секрецията на слюнка с до 200%

Облекчава болката, свързана със сухота в устата

Подобрява сухотата в устата и гърлото

Успокоява жаждата, причинена от липса на слюнка

Международният патентован XEROSTOM със Saliactive беше тестван наскоро в проучване на университета в Ню Йорк, което показа, че използването на XEROSTOM увеличава слюнчения поток с до 200%, облекчава болката, подобрява сухотата и сухотата в устата. гърлото и облекчава чувството за жажда, подобрявайки значително качеството на живот на хората, страдащи от сухота в устата.

Доказано е, че Saliactive има потенциал да увеличи значително нестимулиран слюнчен поток, така наречената „ценна“ слюнка. Освен това е доказано, че екстра върджин зехтинът, който е активната съставка във формулата, осигурява защита срещу корозия на емайла и дентина.

Пълната серия XEROSTOM е идеалното решение за борба със симптомите на сухота в устата 24 часа в денонощието. Всички активни съставки са от естествен произход и имат неутрално рН.

XEROSTOM със Saliactive не съдържа детергенти, алкохол, захари и киселини, което прави продукта подходящ за пациенти, страдащи от диабет или фенилкетонурия. Предлага се под формата на паста за зъби, вода за уста, спрей за уста, паста за зъби и в (НОВИ) таблетки за смучене.

Xerostom със Saliactive

Световната дентална федерация смята сухотата в устата за едно от съвременните заболявания на човека поради високото и постоянно нарастващо разпространение. Един на всеки пет младежи на възраст над 20 години и 40% от хората на възраст над 60 години страдат от това заболяване, като относителните нива се увеличават с възрастта.

Сухотата в устата се появява в комбинация с други често срещани заболявания като диабет, рак, тревожност, депресия, алергии или имунни заболявания и се появява като страничен ефект в много случаи на лекарства, патологии, които сега са епидемични. Сухотата в устата е по-често при жените, отколкото при мъжете, главно поради намаляването на естрогена през периода на перименопаузата.

Слюнката е основният защитник на устната кухина и е жизненоважна за общото здравословно състояние. Той има антибактериални, антимикробни и антивирусни свойства, с допълнителната способност да балансира рН, което, когато е в нива на киселина, може да причини образуването на много агресивен кариес.

За ежедневно четкане 3 минути 3 пъти на ден след хранене.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук