Как да свалим лесно килограмите от бременността;

 17/10/2022 3m, 53s

Бременността е нова фаза от живота, която всяка жена трябва да преживее и да се адаптира към новите обстоятелства. Промените, които жената преживява както психологически, така и хормонално, са големи и значими. Всяка жена преживява важни промени по време на бременност в тялото и теглото си.

Разбира се, всичко това бележи нова страница в живота й, която ще внесе промени в ежедневието й, в рутината й и като цяло във всеки избор, който е направил преди.

За много бъдещи майки продължителността на бременността е период на трудности, които изискват внимание към здравето на майката и бебето, или включва трудни практики като боледуване, затруднено приемане на храна, които правят ежедневието по-взискателно, обикновено в първите месеци на бременността. Разбира се, това зависи от всеки организъм, тъй като всеки случай е уникален. Освен това има много случаи, при които бременните жени могат лесно да преминат през бременността, могат да работят през цялото време и да останат напълно активни в ежедневието си.

По време на бременността, но и след раждането, важен въпрос, който вълнува повечето жени е:

  • килограмите, които всеки човек ще получи през тези шест месеца,
  • каква диета да спазва, за да храни правилно себе си и тялото, което расте в нея,
  • Но какви са тайните и навиците на бременността?

Диета по време на бременност за наддаване на достатъчно тегло.

Въпреки че всяка жена познава по-добре своето тяло и нужди, е много важно да се консултира с лекар и диетолози относно количествата и храните, които трябва да приема по време на бременност. В по-широк контекст е важно да изберете:

  • Балансирана и здравословна диета, избягваща захар, пържени храни и всичко, което се счита за нездравословно, което не съдържа достатъчно хранителни вещества и витамини за нея и бебето.
  • Важно е ежедневно да избирате голямо количество плодове и зеленчуци в диетата си, за да получите всички хранителни вещества и вещества.
  • Намалете преработените и готовите за консумация ястия, които съдържат няколко вещества като сол, които не помагат на вашата диета
  • Намалете кофеина, тъй като това е вещество, което по време на бременност не се препоръчва да се избира редовно.

Тъй като майката е преживяла процеса на раждане, тя е прекарала разумен период от време, който тя определя за адаптирането си към новите условия и е изградила рутина с новия член и, разбира се, след като се е консултирала с лекаря си – т.к. всеки случай е уникален и διαφέρει- може на мебей страница процесия просиш възду тоWN килём тиш прамбамка.

Как мога да отслабна от бременността си?

Всички жени, които са в процес на отслабване по време на бременност, трябва да бъдат търпеливи и да знаят, че на тялото са били необходими девет месеца, за да натрупа всички допълнителни килограми, така че също се нуждае от, ако не същото време, разумно време за да го постигнете. η загуба на περιττών κιλών.

По-долу са някои малки съвети, които могат да ви помогнат да отслабнете по време на бременност:

  • Избягвайте излишъците и се храните балансирано и здравословно, тъй като тялото след периода на бременността има нужди и се опитва да се възстанови на много и различни нива.
  • Пригответе здравословни и малки закуски през целия ден. Те ще ви помогнат в моменти, когато сте уморени, когато имате ограничено време и сте внимателни, за да избегнете лесния вариант, който може да не е толкова здравословен.
    Изберете плодове, зеленчуци и храни, които могат да ви дадат енергия, но и да поддържат усилията ви за отслабване.
  • Не забравяйте храненията си, фокусирайте се върху редовния прием на храна и коригирайте графика си за закуска, обяд и вечеря, като избирате храни в достатъчни количества и в храни, които ви помагат да постигнете целите си.
  • Сънят играе също толкова важна роля за загубата на цикъл на бременност. Може да не е толкова лесно да намерите време за пълноценен сън с бебе у дома, но се опитайте да намерите алтернативи, за да можете да го направите. Изследванията показват, че сънят помага много при отслабване.
  • Последният съвет, но също толкова важен, е упражнението. Ако решите да се храните правилно и балансирано, ако вашият лекар ви позволи да тренирате по вашата програма. Можете да отделите няколко минути в началото на деня си и след това да увеличите времето. Намерете забавни начини за упражнения, като например разходка с вашето бебе и количка за няколко минути всеки ден.

Всичко по-горе са идеи за това как можете да се върнете към ежедневието и бавно да възстановите тялото си и може да бъде постигнато, ако намерите малко време за вашите малки лични цели, като например загуба на няколко излишни килограма по време на бременност, винаги с любов и уважение към вашето тяло , вашето тяло и винаги знайте, че вашият психологически баланс е запазен.

 

Препоръчани статии