Почистване на атопична бебешка кожа с Frezyderm

 18/01/2024 2m, 19s

Атопичният дерматит е често срещан и неприятен кожен проблем, който често засяга бебета и малки деца. Това е хронично възпалително кожно заболяване, характеризиращо се със сърбеж и повишена чувствителност на кожата. Въпреки че атопичният дерматит обикновено се появява през първите няколко години от живота, той може да причини безпокойство на родителите на тяхното бебе.

В тази статия ще бъдат представени продуктите от серията Frezyderm Atoprel за бебета и ползите, които има за облекчаване на симптомите на атопичен дерматит при тях.

 

Frezyderm Atoprel: къде е насочена линията?

Новата гама Frezyderm Atoprel за бебета е предназначена да:

  • Подобряване и облекчаване на симптомите на чувствителна кожа, която се характеризира със силна сухота, атопично
  • предразположение и екзематозни реакции.
  • Намаляване на склонността към ексфолиране (надраскване), което влошава състоянието на кожата.

В същото време продуктовата линия Frezyderm Atoprel се основава на 4 основни принципа:

  • Осигурява повторно смазване на кожата.
  • Подобрява хидратацията на кожата.
  • Укрепва кожната бариера.
  • Предлага защита на кожата.

Тези продукти са внимателно проектирани за бебешка кожа, осигурявайки цялостно и ефективно решение за грижа за чувствителната бебешка кожа и адресиране на проблемите, които атопичният дерматит може да причини.

 

Основни характеристики на продуктите от серията Frezyderm Atoprel

За по-добро разбиране на действието на серията Frezyderm Atoprel, представяме по-долу основните характеристики на серията:

Продуктите Frezyderm Atoprel имат за основна цел укрепване на нормалната кожна флора и намаляване на растежа на патогенни организми, както и регулиране на имунния отговор и намаляване на възпалението.

В същото време серията Frezyderm Atoprel има алгоритъм за подход за грижа за сухата, чувствителна бебешка кожа.

Този алгоритъм се основава на използването на две важни съставки, функционалното липидно съдържание (F.L.C.), което помага за възстановяването на естествената кожна бариера и нелетливото съдържание (N.V.C.), което остава върху кожата като вид защитен щит, намалявайки сухотата и осигурявайки защита.

Този подход се основава на научното разбиране за нормалната кожа и използването на усъвършенствани съставки за нейната защита и обновяване, предлагайки високоефективно решение за грижа за кожата с индивидуални нужди.

Frezyderm Atoprel Bath Cream 300ml
Frezyderm Atoprel Bath Cream 300ml

Frezyderm Atoprel Emollient Classic е емолиентен крем за облекчаване на екземи и симптоми на атопичен дерматит. В същото време този продукт спомага за намаляване на склонността към сърбеж (надраскване), който механично влошава и натоварва сухата кожа.

Frezyderm Atoprel Emollient Classic Face & Body Atopic Skin Relief 200ml
Frezyderm Atoprel Emollient Classic Face & Body Atopic Skin Relief 200ml

Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin е емолиентен крем за грижа за много суха, чувствителна, крехка кожа и с атопично предразположение. Този продукт намалява случаите на тежка сухота и подобрява грапавостта и стегнатостта.

Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin 300ml
Frezyderm Atoprel Emollient Baume for Very Dry & Sensitive Skin 300ml

Frezyderm Atoprel Barrier Cream е защитен крем за грижа за суха, чувствителна, крехка кожа и с атопично предразположение. В същото време абсорбира влагата, задържана в кожните гънки.

Frezyderm Atoprel Barrier Cream for Dermal Folds 150ml
Frezyderm Atoprel Barrier Cream for Dermal Folds 150ml

Препоръчани статии