Now Foods L-Carnitine Liquid 1000mg 473ml - Citrus

Now Foods L-Carnitine Liquid 1000mg 473ml - Citrus

Карнитин хранителна добавка в течност за пиене за производство на енергия с цитрусов вкус

код на продукта: 032472
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  74,58лв. (38,15€)

Now Foods L-Carnitine Liquid Карнитин хранителна добавка в течност за пиене за производство на енергия с цитрусов вкус 1000mg 473ml - Citrus Citrus, Течен карнитин за поддържане на добро здраве на тялото & на сърцето & Производство на енергия, с а...  още

64,89лв. (33,19€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000651
ТЕГЛО: 550gr

Now Foods L-Carnitine Liquid Карнитин хранителна добавка в течност за пиене за производство на енергия с цитрусов вкус 1000mg 473ml - Citrus

Citrus, Течен карнитин за поддържане на добро здраве на тялото & на сърцето & Производство на енергия, с аромат на лимон.

L-карнитинът е незаменима аминокиселина, която синтезиран от човешкото тяло и се съхранява в тъкани, които използват мазнините като енергия, като скелетните мускули (в концентрация от 90%) и сърдечния мускул.  

Приемането на добавки с L-карнитин, когато е правилно подхранено и обучено, помага за транспортирането и съхраняването на мастни киселини в митохондриалната мембрана (където протичат всички аеробни реакции) за крайната цел за производство на клетъчна енергия. В допълнение, той помага за транспортирането на аминокиселини до мускулните клетки и следователно увеличава издръжливостта и възстановяването на мускулите след тежки упражнения.

 L-Карнитинът често се среща в червеното месо и други животински храни. Подготовката L-Carnitine Liquid на NOW Sports е най-чистата форма на карнитин, клинично тествана и подходяща за хора, които следват вегетарианска диета, тъй като е от неживотински произход.

Carnipure™ offers purest L-Carnitine and is a registered trademark of Lonza, Ltd., Switzerland.

Разклатете добре преди употреба. Като хранителна добавка, приемайте по 1 супена лъжица два пъти дневно, за предпочитане на празен стомах.

Внимание: Не се опитвайте да се лекувате или да го използвате L-карнитин като заместител на лекарството.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно. 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук