Декларация за поверителност

1. Сигурност на вашите данни

«PAPLAS G.P», известна още като Aptekapromahon.com зачита личните Ви данни и прилага гръцкия закон, който е формулиран в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни 2016/679 / ЕС, и като цяло настоящите национални Европейска законодателна и регулаторна рамка за защита на личните данни. По-долу обясняваме информацията, която събираме и поддържаме, как се използва тази информация и лицата, на които я разкриваме.

Aptekapromahon.com се ангажира да защитава вашите лични данни и да предприема всички подходящи стъпки, за да гарантира безопасното съхраняване на вашите лични данни. Взехме разумни, естествени и технически средства за защита на информацията, която събираме във връзка с нашите услуги. Имайте предвид обаче, че нито един уебсайт, информационна система или уебкаст не са напълно сигурни. В случай, че открием прихващане на вашите данни, ние се задължаваме незабавно да ви информираме за степента и съдържанието на това злонамерено действие.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви информира за различна полезна информация, като например данните, които събираме, как използваме информацията, която събираме, вашите права и как можете да я упражнявате, с кого споделяме данни и как да разрешаваме спорове. и т.н. За всеки проблем, свързан с Политиката за поверителност, можете да се свържете с длъжностното лице по защита на данните на Aptekapromahon.com или чрез а) имейл на [email protected], или б) по пощата в Гранична станция Promachonas, PC 62300, PAPLAS G.P | LMC.

2. Данните, които събираме

Aptekapromahon.com може да събира информация за вас по различни начини, нашата цел е да събираме необходимите данни всеки път, когато това е необходимо за целта. Някои от данните, които събираме, са задължителни, за да можем да изпълним целите си (напр. Изпращане на поръчката), докато използването на някои други данни не е задължително и можете да поискате да бъдете изключени от обработка и / или събиране. Въпреки това, в случай че решите да изключите някои данни от събиране / обработка, ние няма да можем да ви предложим пълната гама от нашите услуги, докато качеството на предлаганите услуги може да намалее. Някои от данните, които събираме, са анализирани по-долу:

 • Информация за изпълнението на вашата поръчка: Тези данни включват информация като име, фамилия, пощенски адрес, стационарен или номер на мобилен телефон, информация, която доказва извършеното от вас плащане.
 • Информация за създаване на вашия акаунт: Тези данни включват информация като име, фамилия, пощенски адрес, имейл, потребителско име, парола.
 • Информация за контакт: Тази информация включва информация като вашето име, имейл, коментари, въпроси и искания, отзиви, които сте направили относно вашите покупки или нашите продукти.
 • Информация за вашите интереси и профил за получаване на персонализирани предложения и оферти: Тази информация включва елементи като продукти, добавени към вашата кошница, списък с желания, страници, които посещавате, вашата възраст и часовете, в които ни посещавате.
 • Подробности за използването на Aptekapromahon.com за подобряване на потребителското изживяване, като например къде сте щракнали, използваните думи за търсене и как сте превъртали страниците.
 • Данни, които събираме от други източници, като например информация, която събираме, когато взаимодействате с нас чрез социални медии.
 • Информация, която събираме, когато се свързваме с центъра за обслужване на клиенти, където можем да съхраняваме информация за обаждането, вашия телефонен номер, вашето име, продуктите, които сте закупили, причината, поради която сте се свързали с нас, и съветите, които ви дадохме.
 • Подробности за устройството, като например вашия ip, идентификатори на устройства или информация за физическото географско местоположение на вашето устройство. Например, когато използвате услуга или приложение за геолокация и сте ни дали съгласието си да разкрием вашето географско местоположение.
 • Също така вашето изображение може да бъде заснето, когато посетите нашия физически магазин поради използването на камери за видеонаблюдение.
Ние събираме някои от горните данни с помощта на бисквитки, които поставяме във вашия браузър. Можете да намерите повече подробности за бисквитките, които използваме, като кликнете туктук.

3. Как използваме информацията, която събираме

Обработката на личните Ви данни е или а) необходима за предоставянето на нашите услуги, следователно е задължителна, тъй като в противен случай не бихме могли да Ви предоставим нашите услуги, или б) е задължителна, тъй като се изисква от приложимите закони и разпоредби, или в ) се изпълнява в законния интерес на Aptekapromahon.com и неговите контрагенти. В случай че (в) обработката се извършва в рамките на съответното законодателство, както е описано по-долу, тя не е задължителна и можете да оттеглите съгласието си по всяко време или дори да възразите съгласно разделите "Вашите права", "Разрешаване на спорове "и" Свържете се с нас ", описани по-долу:

 • Завършване на покупки: Използваме вашата информация, за да подготвим и изпратим вашата поръчка, както и за изпълнение на съответните ни задължения, като фактуриране и възможност за връщане.
 • Създаване на акаунт: За да създадем акаунт на нашия уебсайт, ние използваме лична информация като имейл и парола.
 • Предоставяне на персонализирани услуги: Чрез събирането на данни за вашите предпочитания имаме възможността да ви предоставяме предложения за продукти, които съответстват на вашия профил, както и персонализирани оферти. Също така можем да ви предложим уникални за вас подаръци и предимства, например с помощта на купони за отстъпка.
 • Комуникации: За да можем да комуникираме с вас, но и да ви предложим подобрени комуникационни услуги, ние използваме данни като вашата информация за контакт, въпроси, които сте задавали в миналото, или продукти, които сте закупили.
 • Клуб Aptekapromahon.com: За вашето участие в Aptekapromahon.com, както и за събиране и осребряване на точки, се нуждаем от лични данни като вашия имейл, продукти, които сте закупили и стойността на вашите покупки.
 • Конкурси: Вашето участие в състезанията Aptekapromahon.com изисква обработката на личните Ви данни, за да можем да се свържем с Вас, в случай че станете победител. Освен това ние посочваме всички победители в състезанията на нашия уебсайт и / или социални медии, без да публикуваме друга лична информация, като телефон или имейл.
 • Актуализации на офертите: Използваме вашата лична информация, за да изпращаме актуализации за наддаване, които понякога могат да бъдат персонализирани. Актуализацията може да се извърши чрез електронна поща (бюлетин), съобщения на мобилен телефон (sms / viber), push уведомление, социални или други мрежи.
 • Подобряване и разработване на системите и услугите, които ви предлагаме: Например, като идентифицираме конкретни страници на нашия сайт, където имате проблеми, можем да ги отстраним. В допълнение, можем да Ви помолим да участвате в анкета за удовлетвореност, за да разберете по-добре качеството на предоставяните услуги.
 • За защита на нашите клиенти, на нашия персонал и на нашите активи, ние можем да използваме системи за запис в затворен кръг (cctv) с цел предотвратяване или откриване на незаконни дейности.
 • За нашето съответствие с националното и общностното законодателство: Например, за да можем да Ви фактурираме и да съхраняваме данните за фактуриране, както се изисква от данъчното законодателство.
 • Използваме лична информация за маркетингови действия, за да информираме нашите клиенти за най-новите ни продукти и услуги и да персонализираме техния опит. Тази информация може да се използва за реклами, които виждате на други сайтове, включително Facebook и Google.

4. Вашите права

Имате следните права по отношение на личните си данни:

 • Право на достъп - информация: Вие имате право да получите информация за това дали обработваме вашите данни, какви данни сме събрали, на кого ги споделяме, целта на обработката и колко дълго ще ги съхраняваме.
 • Право на коригиране на неточна информация: Имате право да поискате от нас да коригираме невярна информация за вас или дори да попълним допълнителна информация. Можете да упражните това право сами, като влезете в акаунта си и коригирате съответните полета на вашия профил.
 • Ограничение на правото на обработка: Вие имате право да поискате да ограничим или дори да изключим обработването на вашите лични данни.
 • Право на преносимост: Имате право да поискате от нас да получим вашите лични данни или да ги прехвърлим на друга организация от ваше име.
 • Право на заличаване - Забрава - Оттегляне на съгласие: Имате право да поискате писмено да изтрием личните Ви данни, стига да няма правни причини, които да заменят Вашето право (напр. Данъчно и търговско право). Също така имате право да оттеглите съгласието си за обработването на вашите данни, без да се засяга законността на обработката въз основа на съгласие преди оттеглянето му.
 • Право да не предприемате маркетингови действия: Имате право да поискате да не получавате маркетингови актуализации.

5. Как можете да упражнявате правата си

За да упражните горните си права, можете да подадете писмено искане до длъжностното лице по защита на данните на Aptekapromahon.com или чрез а) имейл на [email protected], или б) по пощата до Гранична станция Промахонас, компютър 62300, PAPLAS G.P | LMC. Особено за вашето право да не предприемате маркетингови действия, можете също да изпратите заявка до [email protected] или алтернативно:

а) за да не получавате промоционални имейли (бюлетин), можете да щракнете върху съответната опция за изтриване от съответния списък във всеки бюлетин,
б) за да не получавате реклами по viber, можете да блокирате Aptekapromahon.com чрез приложението на viber, като изберете Отписване,
в) за да не получавате push известия (push известия), можете да изберете съответната опция от браузъра, който използвате.

Информираме Ви, че за защита на Вашите лични данни, може да Ви помолим да потвърдите самоличността си, преди да продължите с всяко искане, което ни изпратите. Ако сте упълномощили трета страна да подаде заявка от ваше име, тя ще бъде помолена да докаже, че има вашето разрешение.

6. Отговори на вашите искания

Aptekapromahon.com отговаря на всички искания относно лични данни в рамките на максимум един месец. В случай на изключително голямо натоварване или технически затруднения с отговорите, Aptekapromahon.com ще Ви информира в рамките на горепосочения период, за да получите удължаване с допълнителни два месеца.

7. Време за задържане на данни

Ние съхраняваме вашата лична информация толкова дълго, колкото е разумно необходимо за различните цели, посочени в тази политика, или за спазване на други приложими закони и разпоредби относно задължителното запазване на определени видове информация. Например, ние ще запазим данните, докато имате акаунт в Aptekapromahon.com. По отношение на данните, свързани с продуктовите пазари, е вероятно да ги запазим за по-дълъг период от време, за да спазим нашите законови задължения (като данъчно и търговско право и за гаранционни цели).

С кого споделяме информацията, която събираме?

Достъпът до вашите данни се осигурява от абсолютно необходимия персонал на Aptekapromahon.com, който се ангажира да поддържа поверителност. Aptekapromahon.com не споделя вашата лична информация с трети страни. Въпреки това, ние можем да разкрием вашата информация на нашите филиали, които предоставят транспорт, реклама, статистика или изследвания, комуникации, наддаване и поддръжка за нашия уебсайт или маркетингова програма, винаги по начина, описан в тази Политика за поверителност. На нашите партньори е забранено да използват горепосочената информация или да я разкриват за каквито и да било цели, различни от предоставянето на услуги от наше име. В случай че нашият бизнес се продава или прехвърля, ние можем да прехвърлим събраната и съхраняваната от нас информация, включително информация за клиенти, на която и да е страна, участваща в продажбата или прехвърлянето. И накрая, има случай, че Aptekapromahon.com е задължен по закон или от съд или чрез друг компетентен орган да публикува вашите лични данни.

Следните компании могат да получат достъп до вашата лична информация като част от нашите договори с тях:
ACS Courier, Speedy Courier, Aimtell, Facebook, Google, Infobip, Instagram, Linkwise, SmartWare, Twitter, Yahoo, YouTube, Zendesk, General Post.

Горните компании се ангажират да пазят вашите данни в поверителност и да не се разкриват на трети страни без разрешението на Aptekapromahon.com, както и да предприемат подходящи мерки за сигурност и да спазват правната рамка за защита на личните данни, като Регламент 979 / 2016 / ЕС. Като кликнете върху името на всяка компания, можете да видите съответната политика за поверителност на всяка компания.

9. Международно предаване на данни

Вашите лични данни, които събираме и обработваме, се съхраняват на сървърите на Aptekapromahon.com, намиращи се в Гърция и Германия. Освен това някои от получателите на данните, с които споделяме вашите лични данни, може да се намират в други държави. Законодателството в тези страни може да не предоставя същото ниво на защита на данните. Когато обаче предаваме вашата лична информация на получатели в други държави, включително САЩ, ние се ангажираме да предприемем всички подходящи мерки за нейната защита в съответствие с настоящата Политика и приложимото законодателство. Поради тази причина Aptekapromahon.com използва различни правни механизми, като стандартни договорни клаузи на ЕС. да гарантирате, че вашите права и предпазни мерки се отнасят за вашите данни, когато те се предават и че обработващите ви данни спазват основните принципи за защита на данните на справедливото управление и осигуряването на адекватна защита на личната информация.

10. Връзки към други сайтове

Уебсайтът на Aptekapromahon.com може да съдържа връзки към уебсайтове на трети страни, които той не управлява или контролира. Стремим се външните връзки на нашия сайт да следват същите високи стандарти за поверителност като Aptekapromahon.com, но ние не носим отговорност за съдържанието, сигурността или практиките за поверителност на който и да е сайт на трета страна, различен от Aptekapromahon.com. За да научите повече за политиката за поверителност на тези сайтове, трябва да прочетете съответната политика за поверителност.

11. Решаване на спорове

Ако смятате, че не можем да разрешим вашите проблеми и смятаме, че нарушаваме някое от вашите права, можете да прибегнете до платформата за електронно разрешаване на спорове, както е предвидено в член 14 от Регламент 524/2013. Повече информация можете да намерите на https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Освен това можете да се свържете с омбудсмана на потребителите на адрес http://www.synigoroskatanaloti.gr/.

И накрая, ако прецените, че нарушаваме личните Ви данни, имате право да отправите или да подадете жалба до Органа за защита на личните данни (1-3 Kifissias, Атина, PC 11523 или на телефон 2106475600, e-mail: [email protected]).

Горното не ограничава правата, които и вие, и ние трябва да прибягваме до компетентните съдилища.

12. Свържете се с нас

Ако имате въпроси или искате да упражните правата си по отношение на настоящата Политика за поверителност, можете да се свържете с длъжностното лице за защита на данните на Aptekapromahon.com или чрез а) имейл на [email protected] или по пощата до станция Promachonas, PC 62300, PAPLAS G.P|LMC.

13. Промени в политиката за поверителност

Aptekapromahon.com си запазва правото да променя тази политика за поверителност. Неотдавнашното изменение винаги се счита за валидно. Трябва да проверявате тази политика редовно, за да сте в течение с последните актуализации.


Последното преразглеждане на Политиката за поверителност се състоя на 11/03/2024.