Условия за ползване

1. Условия за ползване

Aptekapromahon.com е онлайн магазин, предлагащ парафармацевтични продукти като козметика, хранителни добавки, ортопедични продукти, детски и бебешки продукти и др. Съгласно действащото гръцко законодателство, разпространението на лекарства (с рецепта или без) е забранено, както и прилагането на медицински рецепти, поради което няма да намерите никакви фармацевтични продукти на този сайт.

Aptekapromahon.com е онлайн магазинът на компанията "PAPLAS G.P" в Гърция, със седалище в Промахона Серес (ДДС номер 802334292, DOU Серес) и с G.E.MI.(EUID)ELGEMI.174523652000, телефон за връзка: +302323041131 и имейл [email protected].

Уверете се, че сте съгласни с условията по-долу, тъй като всички сделки, които правите с нас, ще се управляват от тях. Всяко използване на услугите на Aptekapromahon.com означава вашето безрезервно приемане на условията тук и спазване от ваша страна на приложимото гръцко законодателство, уреждащо подобни транзакции.

2. Предоставени услуги и цени на продуктите

Aptekapromahon.com се ангажира да полага всички усилия пълнотата и точността на информацията, предоставена на уебсайта му, относно информацията за Aptekapromahon.com и характеристиките на нейните продукти и услуги, без да се засягат каквито и да е технически или типографски грешки, както и грешки, допуснати по време на грешна, непреднамерена или поради сила непреодолима или техническа неизправност. Aptekapromahon.com трябва да коригира горните грешки възможно най-скоро, ако съобщават за това.

Цените, изброени в съответните каталози на всеки продукт, включват законния ДДС. Тези цени се отнасят до наличните количества в нашия склад.

Цените на продуктите и услугите на Aptekapromahon.com подлежат на промяна по всяко време без предизвестие. В случай, че поради техническа или друга грешка продукт се продава на цена, по-ниска от себестойността, Aptekapromahon.com си запазва правото да анулира транзакция и да върне парите на клиента, след като първо го е информирал. Свържете се с нас, ако установите, че продукт се предлага на необичайно ниска или висока цена.

Уточнява се, че посочените в сайта Aptekapromahon.com цени и отстъпки се отнасят за онлайн покупки от сайта, отстъпките, които са валидни в магазина на фирмата, могат да варират.

3. Ограничаване на отговорността

Aptekapromahon.com гарантира навременната информация на потребителите за всякакви технически проблеми на уебсайта. Aptekapromahon.com не поема отговорност за каквито и да било технически или други проблеми, които могат да възникнат при клиентите при достъп до уебсайта му или при използване на услугите / продуктите, които предлага. Също така Aptekapromahon.com не носи отговорност за каквито и да било действия или бездействия на трети страни, като например неоторизирана намеса в продукти или услуги или информация, достъпна чрез уебсайта му.

Aptekapromahon.com се задължава да положи всички усилия за пълнотата и точността на информацията, предоставена на уебсайта си, но не носи отговорност и не носи отговорност за грешки в характеристиките, снимките и цените на продуктите, изброени на уебсайта й, и не може да гарантира, че няма да има грешки по някаква причина при импортиране или актуализиране на характеристиките на продукта или цени / отстъпки.

Aptekapromahon.com не носи отговорност, при никакви обстоятелства, за каквито и да било последващи, случайни, косвени, специални щети или разходи или санкции, включително, но не само, пропуснати печалби, прекратяване на бизнеса, загуба на информация или данни, загуба на клиент, загуба или повреда на имущество, както и всякакви претенции на трети страни, произтичащи от или във връзка с използването, копирането или представянето на този уебсайт или неговото съдържание или друг свързан уебсайт, независимо дали Aptekapromahon.com е актуализиран, знае ли или трябва са знаели тази възможност.

4. Задължения на клиента

Клиентите на Aptekapromahon.com се съгласяват, че няма да използват Aptekapromahon.com за публикуване, публикуване или предаване на каквото и да е физическо, цифрово или друго медийно съдържание, което е незаконно, обидно, вредно, заплашително, клеветническо, клеветническо, нецензурно, нецензурно или нецензурно. в съответствие с добрите нрави, или нарушава нечия неприкосновеност на личния живот, проявява съпричастност, или изразява расова, етническа или друга дискриминация, или може да причини вреда на непълнолетни по някакъв начин, или може да не се предава в съответствие с приложимия закон или морал, или да представлява вътрешен или поверителна информация. Също така, клиентите на Aptekapromahon.com се съгласяват, че няма да използват инструменти, техники, код или други методи (напр. Троянски коне, вируси, зловреден софтуер, шпионски софтуер, ddos, червеи, ботове, рансъмуер, експозиции, регистратори, роботи, социално инженерство, спам и др.) .), които съдържат софтуерни вируси или файлове или програми, или техники, предназначени да прекъсват, повреждат, повреждат, блокират или имат достъп до страници, които са достъпни само за оторизирани потребители или страници; и системи, съдържащи лични данни или компютърен софтуер или хардуер като цяло, умишлено или неволно. Клиентите приемат, че Aptekapromahon.com не поема отговорност за проблеми, възникнали от трети страни, действащи в противоречие с горното.

5. Авторско право

Авторското право на уебсайта Aptekapromahon.com принадлежи на него. Никоя част от този сайт не може да бъде възпроизвеждана, съхранявана в система за извличане или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е начин, електронно, механично, фотографско или фотокопиране, без предварително писмено разрешение. Имената, изображенията, логата и отличителните знаци, представляващи Aptekapromahon.com или трети страни и техните продукти или услуги са търговски марки и са защитени от съответните им закони за търговските марки. Появата им на уебсайта Aptekapromahon.com не трябва да се тълкува като прехвърляне или преотстъпване на техния лиценз или право на ползване.

6. Сигурни транзакции

Aptekapromahon.com се ангажира да гарантира сигурността и целостта на данните, които събира за потребителите на уебсайта си, поради което сме приели процедури, които защитават личните данни, които потребителите предоставят на уебсайта му или предоставят по друг начин (например по телефона). Тези процеси защитават данните на потребителите от неоторизиран достъп или разкриване, загуба или злоупотреба и промяна или унищожаване. Те също така помагат да се гарантира, че тази информация е точна и се използва правилно.

Aptekapromahon.com използва технологията SSL (Secure Socket Layer), с 256-битово криптиране за сигурни онлайн транзакции. Това криптира цялата ви лична информация, така че да не може да бъде прочетена или променена, докато се предава през Интернет. SSL е утвърден по целия свят като най-сигурният протокол за удостоверяване на уебсайтове за мрежови потребители - и за криптиране на данни между уеб потребители и уеб сървъри. Криптирана SSL комуникация изисква цялата информация, изпратена между клиент и сървър, да бъде криптирана от изпращащия софтуер и декриптирана от получаващия софтуер, като по този начин защитава личната информация по време на нейното прехвърляне. Освен това цялата информация, изпратена по протокола SSL, е защитена от механизъм, който автоматично разпознава дали данните са се променили по време на прехвърлянето. SSL технологията разчита на ключов код за криптиране на данни, преди да бъдат изпратени по (SSL) връзката. Проверката за сигурност между данните и сървъра се основава на уникалния код на ключа, осигуряващ пълна комуникация. Браузърите Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari поддържат SSL.

Aptekapromahon.com следва всички законови процедури, за да осигури максимално сигурни транзакции за всички потребители. Всяка транзакция, направена чрез нашия уебсайт, се урежда от международното и европейско право, което регулира въпроси, свързани с електронната търговия и продажбата от разстояние, както и от Закона за защита на потребителите (Закон 2251/1994). Aptekapromahon.com гарантира сигурността на вашите данни, докато не съхранява никаква информация за кредитни, дебитни или предплатени карти. Всички финансови транзакции, направени с помощта на карта, се обработват чрез защитената платформа за плащане "Eurobank E-commerce" на EuroBank чрез процеса на пренасочване. По време на онлайн плащането потребителят се прехвърля на криптирана страница със защитена връзка със 128-битов SSL протокол, която принадлежи изключително на избраната банка или институция. Информацията за картата (номер на карта, CVV2 / CVC2, срок на годност) се предава / предава през Интернет в криптирана форма (SSL 128-битово криптиране) и не е достъпна за трети страни. Банката поема пълно плащане и уведомява Aptekapromahon.com, когато приключи.

7. поверителност

Нашият онлайн магазин Aptekapromahon.com зачита вашата лична информация и прилага гръцкото законодателство. Обработката на лични данни се извършва в съответствие с разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни (GKPD 2016/679), всяко по-специфично национално и европейско законодателство за определени области, действащото гръцко законодателство за защита на личните данни, както както и за защита на личните данни и поверителността в областта на електронните комуникации (Закон 3471/2006, както е приложимо) и решенията на Органа за защита на личните данни (APDPX). Можете да научите повече за сигурността на данните, данните, които събираме, как използваме информацията, която събираме, вашите права, информацията ви за защита на данните и общата политика за поверителност на Aptekapromahon.com в тази страница с раздели, която създадохме, като щракнахме тук.

8. Cookies

В Aptekapromahon.com използваме бисквитки за управление на сесии, за подобряване на работата на нашия уебсайт, за лесно свързване с вашия акаунт, за преглед на персонализирано съдържание, като предложения и промоционални материали, които най-добре отговарят на вашите интереси. Бисквитките също ни помагат да анализираме как посетителите използват нашия уебсайт, как се ориентират и идентифицират точки, които могат да изпитват затруднения. И накрая, като използваме бисквитки, можем и събираме статистика анонимно, за да разберем по-добре използването на Aptekapromahon.com, за да подобрим неговата структура и съдържание. Можете да научите повече за бисквитките Aptekapromahon.com, като кликнете тук.

9. Наличност на продукта - Доставка на продукти

За всички продукти, съдържащи се в каталозите на Aptekapromahon.com, има ясни указания за наличието на нашия склад. По този начин ще можете лесно да разберете, преди да направите своята поръчка, кои от нашите продукти са налични в нашите складове и могат да бъдат доставени незабавно, както и кои продукти не са налични веднага, но очакваме да ги получим от нашите доставчици на определена дата. Независимо от това, можете да ни изпратите вашата поръчка дори за продукти, които не са налични в нашите складове и ние ще се свържем с вас по имейл и / или телефон, в рамките на разумен срок, за да ви информираме за възможния час на получаване на продукта от доставчика и последващата му доставка до вас. В този случай имате възможност, ако прецените, че този период от време не ви удовлетворява, да поискате оттегляне на поръчката на въпросния продукт. Във всеки случай трябва да стане ясно, че горепосоченото време за доставка на вашата поръчка зависи и от наличността на продуктите в нашите складове. Освен това, ние ви даваме възможност да изберете дали искате да вземете всички продукти, които поради различната им наличност ще имат различни срокове за доставка, с пратка до мястото им на доставка най-късно и веднага след като е възможно да бъдат доставени на транспортната служба или да ги получите на частични доставки в зависимост от времето, в което могат да ви бъдат доставени. В случай на частични доставки, всяка пратка се разбира като отделна поръчка, поради което правилата за безплатна доставка, подаръци и др. Се прилагат отделно, а не за цялата оригинална поръчка. Ако поради съображения за непреодолима сила (напр. Лошо време, стачки и др.) Не е възможно да Ви доставим продуктите в предварително определения срок, ние ще Ви информираме по имейл, за да ни уведомите, ако желаете, под тези условия, попълването на вашата поръчка. В случай, че в доставените количества бъде открит дефектен продукт и Aptekapromahon.com отговаря за напр. Лоша опаковка, повреда по време на транспортиране, вие си запазвате правото да я върнете с възможност за замяна с нашите транспортни разходи или да възстановите парите си. Aptekapromahon.com не носи никаква отговорност или задължение да компенсира (над стойността на поръчката, ако е била предплатена) за каквито и да било щети, щети или друг проблем, който възниква като невъзможност за предоставяне на услуги за поддръжка или забавяне при изпращане на поръчка за причина. По време на регистрацията, но и при обработката на вашата поръчка, може да получавате автоматизирани съобщения (имейл / sms / viber), които ви информират за хода на вашата поръчка. Отписването на тези актуализации не е възможно, тъй като те не са промоционални материали, а предпоставка за правилния напредък на вашата поръчка. Моля, уверете се, че тези съобщения могат да достигнат до вас и да бъдат запазени по време на нашата транзакция.

10. Доставка на продукти и право на отказ

Можете да научите повече за това как да изпращате и получавате продукти от Aptekapromahon.com, като кликнете тук. Поради естеството на електронното пазаруване е възможно очакванията на крайния получател за избрания от тях продукт да не бъдат изпълнени, поради липсата на физически контакт с артикула, който трябва да бъде закупен. Aptekapromahon.com ви позволява, чрез пълнотата на описанията, които публикува на своите страници, да се насладите на привилегията на директен контакт с продуктите, налични на екрана на вашия компютър, бързо и лесно. Въпреки това, желаейки да покрием още повече нашите клиенти, за да подчертаем предимствата от използването на интернет на нашите ежедневни пазари, ние предлагаме възможност за връщане на продуктите. Можете да видите Условията и процедурата за оттегляне, като кликнете тук.

11. Начини за плащане

Aptekapromahon.com поддържа различни методи на плащане, като наложен платеж или кредит, плащане с дебитна или предплатена карта, MasterPass. Можете да научите повече за методите на плащане на Aptekapromahon.com, като кликнете тук.

12. Документи за продажба - разписки - фактури

За по-ясна представа за таксите, заедно с продуктите ще получите и отпечатан документ за продажба, в който е посочено всяко таксуване. Във всеки случай можете да ни попитате какво друго ще ви трябва.

13. Подаръчни ваучери / купони

Aptekapromahon.com като средство за промоция използва подаръчни ваучери / ваучери, които могат да бъдат абсолютна или процентна допълнителна отстъпка. Подаръчните ваучери / купони по никакъв начин не се заменят за пари в брой, те могат да имат определен период на валидност и други ограничения (например минимална сума на поръчката или валидност само за конкретни продукти). Както в повечето магазини, паралелните промоции не се агрегират или комбинират, но по-голямата е валидна, така че ваучер за подарък / купон може да бъде осребрен за всяка поръчка. Aptekapromahon.com си запазва правото да отмени подаръчни ваучери / ваучери, ако сметне за необходимо.

14. Кодекс на поведение

Работата на онлайн магазина Aptekapromahon.com се регулира от използването на действащия Етичен кодекс, основан на гръцкото законодателство и европейската директива.

15. Решаване на спорове

Aptekapromahon.com се стреми да създаде приятно потребителско изживяване за всички свои клиенти. За всеки проблем или въпрос, който имате, ще се радваме да ви обслужим и поради тази причина можете да се свържете с нас по имейл или телефон. Ако обаче не можем да разрешим проблема, който имате, и се счита, че от транзакциите между нас някое от вашите права е нарушено, можете съгласно Директива 2013/11 / ЕО, която е била включена в Гърция с JM 70330 / 2015 г., използвайте възможността за електронно уреждане на потребителски спорове чрез процеса на алтернативно разрешаване на спорове (ADR) в целия Европейски съюз. Ако клиентът има статут на потребител (т.е. физическо лице, което действа извън професионалния капацитет) и има някакъв проблем с покупка, направена от нашия уебсайт, той може да инициира процеса на АРС чрез платформата за електронно разрешаване на спорове (платформата за АРС), която е на разположение, като кликнете тук. ЕЕвропейският потребителски център в Гърция е определен като национално звено за контакт за АРС в Гърция. Можете също така да се свържете с омбудсмана на потребителите (synigoroskatanaloti.gr). Горното не ограничава до нищо правата, които ние и ние трябва да прибягваме до компетентните съдилища.

16. Промени

Aptekapromahon.com си запазва правото да променя или модифицира приложимите условия за използване на уебсайта по всяко време. Такива промени, модификации, допълнения или заличавания на условията за използване ще влязат в сила веднага след оповестяването, което може да бъде направено по всякакъв начин, включително, но не само, поставяне на нови условия на уебсайта. Всяко използване на уебсайта след такава промяна или модификация ще се счита за вашето приемане на такива промени, модификации, допълнения или заличавания. Aptekapromahon.com може по всяко време да прекрати, промени, преустанови или прекрати всяка отделна работа на този уебсайт, включително наличността, снимка за представяне или описание на всеки продукт или услуга.

Последната ревизия на Условията за ползване се състоя на 21/03/2024.


Terms of Use

1. Terms of use

Aptekapromahon.com is an online Greek store that has parapharmaceutical products such as cosmetics, nutritional supplements, orthopedic products, children's and baby products and more. According to the current Greek legislation, the distribution of drugs (prescription or not) is prohibited as well as the application of medical prescriptions, which is why you will not find any pharmaceuticals on this site.

Aptekapromahon.com is the online store of the company "PAPLAS G.P" in Greece, with headquarters in Promahona Serres (VAT number 802334292, DOU Serres) and with G.E.MI. (EUID)ELGEMI.174523652000, contact phone: +302323041131 and email [email protected].

Make sure you agree to the terms below, as any dealings you do with us will be governed by them. Any use of the services of Aptekapromahon.com means your unreserved acceptance of the terms herein and your compliance with the applicable Greek law governing such transactions.

2. Provided services and prices of products

Aptekapromahon.com undertakes to make every effort to ensure the completeness and accuracy of the information provided on its website regarding the information about Aptekapromahon.com and the characteristics of its products and services, without prejudice to any technical or typographical errors or errors. committed during a faulty, unintentional or force majeure or technical failure. Aptekapromahon.com should correct the above errors as soon as possible if reported.

The prices listed in the respective catalogs of each product include legal VAT. These prices refer to the quantities available in our warehouse.

The prices of the products and services of Aptekapromahon.com are subject to change at any time without notice. In the event that due to a technical or other error a product is sold at a price lower than the cost, Aptekapromahon.com reserves the right to cancel the transaction and return the money to the customer after first informing him. Contact us if you find that a product is available at an unusually low or high price.

It is clarified that the prices and discounts listed on the Aptekapromahon.com website refer to online purchases from the website, the discounts that are valid at the company's store may vary.

3. Limitation of liability

Aptekapromahon.com guarantees timely information to users about any technical problems on the website. Aptekapromahon.com is not responsible for any technical or other problems that may arise with customers when accessing its website or using the services / products it offers. Aptekapromahon.com is also not responsible for any actions or omissions of third parties, such as unauthorized interference with products or services or information available through its website.

Aptekapromahon.com undertakes to make every effort for the completeness and accuracy of the information provided on its website, but is not responsible and is not responsible for errors in the characteristics, photos and prices of the products listed on its website, and cannot guarantee that there will be no errors for any reason when importing or updating product features or prices / discounts.

Aptekapromahon.com is not liable, under any circumstances, for any subsequent, incidental, consequential, special damages or costs or penalties, including, but not limited to, lost profits, termination of business, loss of information or data, loss of customer, loss or damage to property, and any claims by third parties arising out of or in connection with the use, copying or presentation of this website or its content or other related website, whether Aptekapromahon.com is up to date, knows or needs knew this possibility.

4. Obligations of the client

Aptekapromahon.com customers agree not to use Aptekapromahon.com to publish, publish or transmit any physical, digital or other media content that is illegal, offensive, harmful, threatening, defamatory, defamatory, obscene, obscene or obscene. in accordance with good morals, or violates someone's privacy, shows empathy, or expresses racial, ethnic or other discrimination, or may cause harm to minors in any way, or may not be transmitted in accordance with applicable law or morality , or to represent inside or confidential information. Also, Aptekapromahon.com customers agree not to use tools, techniques, code or other methods (eg Trojans, viruses, malware, spyware, ddos, worms, bots, ransomware, exposures, loggers, robots , social engineering, spam, etc.).) that contain software viruses or files or programs or techniques designed to interrupt, damage, corrupt, block or access pages that are only accessible to authorized users or pages; and systems containing personal data or computer software or hardware in general, intentionally or unintentionally. Customers accept that Aptekapromahon.com is not responsible for problems arising from third parties acting in violation of the above.

5. Copyright

The copyright on the Aptekapromahon.com website belongs to him. No part of this site may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photographic or photocopying, without the prior written permission of. The names, images, logos and insignia representing Aptekapromahon.com or third parties and their products or services are trademarks and are protected by their respective trademark laws. Their appearance on the Aptekapromahon.com website should not be construed as a transfer or assignment of their license or right of use.

6. Secure transactions

Aptekapromahon.com is committed to ensuring the security and integrity of the data it collects for users of its website, which is why we have adopted procedures that protect the personal data that users provide on its website or otherwise provide (for example by phone). These processes protect user data from unauthorized access or disclosure, loss or misuse, and alteration or destruction. They also help ensure that this information is accurate and used correctly.

Aptekapromahon.com uses SSL (Secure Socket Layer) technology, with 256-bit encryption for secure online transactions. This encrypts all your personal information so that it cannot be read or changed while it is being transmitted over the Internet. SSL is established worldwide as the most secure protocol for authenticating websites for network users - and for encrypting data between web users and web servers. Encrypted SSL communication requires that all information sent between a client and a server be encrypted by the sending software and decrypted by the receiving software, thus protecting personal information during its transfer. In addition, all information sent over the SSL protocol is protected by a mechanism that automatically detects whether the data has changed during the transfer. SSL technology relies on key code to encrypt data before it is sent over an (SSL) connection. The security check between the data and the server is based on the unique key code, providing complete communication. Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari support SSL.

Aptekapromahon.com follows all legal procedures to ensure the most secure transactions for all users. Every transaction made through our website is governed by international and European law, which regulates issues related to e-commerce and distance selling, as well as the Consumer Protection Act (Law 2251/1994). Aptekapromahon.com guarantees the security of your data as long as it does not store any credit, debit or prepaid card information. All financial transactions made with the help of a card are processed through the secure payment platform "PIREAUS E-commerce" of Piraeus Bank through the redirection process. During the online payment, the user is transferred to an encrypted page with a secure connection with 128-bit SSL protocol, which belongs exclusively to the selected bank or institution. Card information (card number, CVV2 / CVC2, expiration date) is transmitted / transmitted over the Internet in encrypted form (SSL 128-bit encryption) and is not available to third parties. The bank assumes full payment and notifies Aptekapromahon.com when it is completed.

7. Confidentiality

Our online store, Aptekapromahon.com respects your personal information and enforces Greek legislation. The processing of personal data is carried out in accordance with the provisions of the General Regulation on Personal Data Protection (GKPD 2016/679), any more specific national and European legislation for certain areas, the current Greek legislation on personal data protection, as well as for protection of personal data and confidentiality in the field of electronic communications (Law 3471/2006, as applicable) and decisions of the Personal Data Protection Authority (APDPX). You can learn more about data security, the data we collect, how we use the information we collect, your rights, your data protection information and the general privacy policy of Aptekapromahon.com in this tab page we created by clicking here.

8. Cookies

At Aptekapromahon.com we use session management cookies, to improve the performance of our website, to easily connect to your account, to view personalized content, such as offers and promotional materials that best suit your interests. Cookies also help us analyze how visitors use our website, how they navigate and identify points that may be experiencing difficulties. Finally, by using cookies, we may collect statistics anonymously in order to better understand the use of Aptekapromahon.com in order to improve its structure and content. You can learn more about Aptekapromahon.com cookies by clicking here.

9. Product availability - Delivery of products

For all products contained in the catalogs of Aptekapromahon.com, there are clear instructions for the availability of our warehouse. This way you will be able to easily find out before placing your order which of our products are available in our warehouses and can be delivered immediately, as well as which products are not available immediately, but we expect to receive them from our suppliers at a certain date. However, you can send us your order even for products that are not available in our warehouses and we will contact you by email and / or phone, within a reasonable time, to inform you of the possible time of receipt. of the product from the supplier and its subsequent delivery to you. In this case, you have the opportunity, if you consider that this period of time does not satisfy you, to request the withdrawal of the order for the product in question. In any case, it should be clear that the above delivery time of your order also depends on the availability of products in our warehouses. In addition, we give you the opportunity to choose whether you want to pick up all products that due to their different availability will have different delivery times, with a shipment to their place of delivery at the latest and as soon as possible to be delivered to the transport service or receive them in partial deliveries depending on the time in which they can be delivered to you. In the case of partial deliveries, each shipment is understood as a separate order, which is why the rules for free delivery, gifts, etc. Apply separately, not for the entire original order. If due to force majeure reasons (eg bad weather, strikes, etc.) it is not possible to deliver the products to you within the pre-determined time, we will inform you by e-mail to let us know, if you wish, under these conditions, the completion of Your order. In case a defective product is found in the delivered quantities and Aptekapromahon.com is responsible for e.g. Poor packaging, damage during transportation, you reserve the right to return it with the possibility of replacement with our transport costs or refund. Aptekapromahon.com does not bear any responsibility or obligation to compensate (above the value of the order, if it was prepaid) for any damages, damages or other problem that arises as the inability to provide support services or delay in sending the order for a reason. During the registration, but also during the processing of your order, you can receive automated messages (email / sms / viber), which inform you about the progress of your order. Unsubscribing from these updates is not possible, as they are not promotional materials, but a prerequisite for the proper progress of your order. Please make sure that these messages can reach you and be saved during our transaction.

10. Delivery of products and right of withdrawal

You can learn more about how to send and receive products from Aptekapromahon.com by clicking here. Due to the nature of e-shopping, the expectations of the final recipient for their chosen product may not be met due to the lack of physical contact with the item to be purchased. Aptekapromahon.com allows you, through the completeness of the descriptions it publishes on its pages, to enjoy the privilege of direct contact with the products available on your computer screen, quickly and easily. However, wanting to cover our customers even more to emphasize the benefits of using the Internet in our daily markets, we offer the opportunity to return products. You can view the Withdrawal Terms and Procedure by clicking here.

11. Methods of payment

Aptekapromahon.com supports various payment methods, such as cash on delivery or credit, payment by debit or prepaid card, MasterPass. You can learn more about Aptekapromahon.com payment methods by clicking here.

12. Sales documents - receipts – invoices

For a clearer picture of the charges, together with the products, you will also receive a printed sales document that lists each charge. In any case, you can ask us what else you will need.

13. Gift vouchers / coupons

Aptekapromahon.com uses gift vouchers / vouchers as a means of promotion, which can be an absolute or percentage additional discount. Gift vouchers / coupons are in no way exchanged for cash, they may have a certain period of validity and other restrictions (eg minimum order amount or validity only for specific products). As in most stores, parallel promotions are not aggregated or combined, but the larger one is valid, so a gift / coupon voucher can be redeemed for each order. Aptekapromahon.com reserves the right to cancel gift vouchers / vouchers if deemed necessary.

14. Code of conduct

The operation of the online store Aptekapromahon.com is regulated by the use of the current Code of Ethics, based on Greek legislation and European directive.

15. Dispute Resolution

Aptekapromahon.com strives to create a pleasant user experience for all its customers. For any problem or question you have, we will be happy to serve you and for this reason you can contact us by email or phone. However, if we are unable to resolve the issue you have and it is considered that any of your rights have been infringed by transactions between us, you may, in accordance with Directive 2013/11 / EC, which was incorporated in Greece by JM 70330/2015, take advantage of the possibility of electronic settlement of consumer disputes through the Alternative Dispute Resolution (ADR) process throughout the European Union. If the customer has the status of a user (ie an individual acting outside the professional capacity) and has any problem with a purchase made from our website, he can initiate the ADR process through the electronic dispute resolution platform (the ADR platform).), which is available by clicking here. The European Consumer Center in Greece has been designated as the national contact point for ADR in Greece. You can also contact the consumer ombudsman (synigoroskatanaloti.gr). The above does not limit to any rights that we and we must have recourse to the competent courts.

16. Changes

Aptekapromahon.com reserves the right to change or modify the applicable terms of use of the website at any time. Such changes, modifications, additions or deletions to the Terms of Use will take effect immediately upon disclosure, which may be made in any way, including, but not limited to, the imposition of new terms on the Website. Any use of the Website following such change or modification will be deemed your acceptance of such changes, modifications, additions or deletions. Aptekapromahon.com may at any time terminate, modify, suspend or discontinue any individual operation of this website, including the availability, presentation photo, or description of each product or service.

The last revision of the Terms of Use took place on 21/03/2024.