Често задавани въпросиОбщи въпроси
Мога ли да върна или заменя продукт?
Разбира се, можете да поискате да върнете или замените продукт. Повече информация относно процеса и условията на връщане и замяна на продукт можете да прочетете ТУК.
До кога важат офертите на различните марки с допълнителни подаръци?
Нашата цел е непрекъснато възнаграждение при всяка ваша покупка, поради тази причина ви гарантираме постоянно подновявани оферти за всички основни марки! Всяка промоция е валидна до изчерпване на количествата! Абонирайте се за бюлетина и вземете допълнителните подаръци, преди да са свършили!
Защитена ли е личната информация, която предоставям за поръчка?
Екипът на Аптека Промахон счита за поверителна всяка информация, предоставена от потребителя, което включва както личните му данни, така и самите продукти, които са поръчани. Аптека Промахон не разпространява не разкрива лични данни на трети лица или фирми. Повече можете да прочетете на страницата ни Условията за ползване.
Поръчка
Как да направя поръчка?

Има три варианта за поръчка при нас:
1. Можете да направите онлайн поръчка от сайта на Аптека Промахон.
2. Можете да поръчате по телефон, като се свържете с нас на: +359 892 794 245 (Теленор).
3. Можете да ни пишете имейл с желаните продукти за поръчка и адрес за доставка на [email protected].

В какъв срок се доставят поръчките?

Поръчки, направени преди 14:00 часа в работен ден на продукти, които са със статус „В наличност“, се обработват на същия ден. (Наличността на продуктите можете да видите на сайта.) Доставката на поръчката в България се извършва на следващия работен ден за гр. София и до 2 работни дни за останалата част от страната. През почивните дни (събота, неделя и празници) поръчки не се извършват.

Часът на доставката се определя от куриерската фирма, като за целта ще получите предварително известие чрез обаждане или sms. При извършването на поръчката през платформата на сайта можете да отбележите часови диапазон от 3 часа, в които желаете да получите доставката. Състоянието на поръчката можете да следите на сайта на куриерската фирма.

Получих имейл, в който пише, че статусът на поръчката ми е „опаковане“. Какво означава това?
Имейлът цели да ви информира, че поръчката ви е обработена и е във финален етап на опаковане на продуктите. Нашият квалифициран персонал ще опакова внимателно желаните от Вас продукти в пакет.
Все още не съм получил моята поръчка.
Ще получите имейл, когато обработката на вашата поръчка бъде финализирана. След като получите този имейл, можете да проверите състоянието на пратката, като се свържете с куриерската фирма на телефон 02 9582322, като уточните номера на вашата поръчка. Също така, можете да се свържете с нас на телефон +359 892 794 245 и ние ще направим нужната проверка с куриерската фирма за Вас.
Мога ли да отменя или проверя направената от мен поръчка?
Можете да откажете или да промените вашата поръчка при условие, че поръчката е все още в статус „Обработване“ и не е предадена на куриерската фирма. За целта трябва да се свържете с нас по телефон.
Плащания и оферти
Какви са вариантите за разплащане при поръчка на продукти?

1. Можете да платите с наложен платеж при получаване на поръчката чрез куриер. 2. Можете да направите плащане по банков път чрез Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Paypal с помощта на дебитна/кредитна карта.

Имам подаръчен ваучер / талон, как мога да го използвам?

В стъпката за завършване на поръчката, на мястото, където въвеждате своите данни, има раздел "Купони за отстъпки". Въведете паролата си в това поле и след 2-3 секунди автоматично ще видите новия комплект на вашата поръчка. Kомбинират,автоматично ще видите новия комплект на вашата поръчка. Промоциите не се обобщават или комбинират, следователно във всяка поръчка можете да осребрите до един подаръчен ваучер / талон

връщания
Мога ли да върна или заменя продукт?
Разбира се, можете да поискате да върнете или замените продукт. Повече информация относно процеса и условията на връщане и замяна на продукт можете да прочетете ТУК.


При въпроси, предложения или нужда от съвет, можете да се свържете с нас на телефон +359 892 794 245 или да ни пишете имейл.
Нашият екип ще ви помогне с радост!