ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ "LOREAL PARIS" ПО СЕРИИ

L'oreal Paris Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water 

Преобразете дехидратираната си коса само за 8 секунди с новата Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water от L'Oréal Paris. Това е балсам, вдъхновен от грижата за лицето, обогатен с хиалуронова киселина, който трансформира косата за 8 секунди, предлагайки 18 пъти повече хидратация. Косата изглежда по-пълна, по-лека и по-блестяща.

Леката формула на Elvive Hydra Hyaluronic Wonder Water, без силикон, използва технология Lamellar, съчетана с хиалуронова киселина, за да създаде защитен филм около ствола на косъма, който изглажда косата до здрав вид. Косата е съживена благодарение на незабавна и интензивна доза хидратация, придобивайки лъскав вид и кадифена текстура само за 8 секунди.

Подходящ за всички типове дехидратирана коса, от фина до къдрава. Формулата без силикон не утежнява дори много фината коса.

  • LoadingLoreal Paris video
  • LoadingLoreal Paris video
  • LoadingLoreal Paris video
  • LoadingLoreal Paris video

Защото го заслужаваш!

Посветен на красотата от 110 години, L'Oréal Paris е абсолютен лидер в света на козметиката, като прави достъпни и налични най-новите в козметологията по отношение на продуктите за грижа за грима, лицето, тялото и косата за всяка жена и мъж, където и да се намира. е на планетата. Като марка, която винаги е възхвалявала и подкрепяла овластяването, L'Oréal Paris предизвиква стереотипите и застава до всяка жена и мъж по пътя им към лична реализация според техните желания и желания. Красотата не се подчинява на правила, тя се изразява чрез разнообразие, тя е уникална – и L'Oréal Paris ви дава всички средства да я покажете по избрания от вас начин. — Защото го заслужаваш.