ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ "LA ROCHE-POSAY" ПО КАТЕГОРИЯ

КОГАТО ГЛЕДАМЕ КОЖАТА, ВИЖДАМЕ ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ.

ИСТОРИЯТА НА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ЗАСЛУЖАВА НАШЕТО ВНИМАНИЕ, НАШАТА ГРИЖА, НАШАТА ИНОВАЦИЯ.

За нас кожата не е само въпрос на здраве. Това е въпрос на живот.

Над 2 милиарда души в света страдат от дерматологични проблеми, които засягат не само кожата, но и ежедневието им.

Тези хора търсят решения.

Защото без значение колко голям или малък е дерматологичният проблем, той често засяга човека, който го изпитва, повече, отколкото някой би си помислил.

В La Roche-Posay работим с 90 000 дерматолози и лекари от цял свят, превръщайки техните ценни знания и опит в решения, които могат да променят живота на хората.

С помощта и възможностите на технологиите ние създаваме формули, които са ефективни, безопасни и позволяват на хората да се грижат по-добре за кожата си.

С най-изтъкнатите световни учени на наша страна, ние създаваме бъдещето на дерматологичните грижи.

НИЕ РАЗВИВАМЕ ДЕРМАТОЛОГИЯТА, ЗА ДА ПРЕДОСТАВЯМЕ РЕШЕНИЯ, КОИТО ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА.

НАШАТА МИСИЯ, ПРОМЕНЯНЕ НА ЖИВОТА НА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА.

#КожатаЕПовечеОтКожата

Ново поколение слънцезащитни продукти ANTHELIOS!

Новото поколение слънцезащитни продукти ANTHELIOS предпазва и коригира най-често срещаните кожни заболявания, причинени от UV лъчите: бръчки, петна и петна.

В сътрудничество с дерматолози...

Продуктите La Roche-Posay се препоръчват от дерматолози и са подходящи за чувствителна кожа, като подобряват живота на хората с кожни проблеми.

Има различни гами и продукти на La Roche-Posay, със специализирани продукти за почистване на лице, овлажняване, процедури за лице против стареене, продукти за грим и успокояващи кремове срещу атопичен дерматит

Фондация La Roche-Posay: доказателство за нашия ангажимент към дерматологията!

Създаване на продукти, които работят като допълващо лечение към употребата на лекарства, непрекъснато обучение, създаване на „космо-бдителна“ мрежа: подкрепата на дерматолозите в ежедневната им практика е част от нашето ДНК. През 1995 г. решихме да разширим този подход, като им помогнем в техните инициативи за изследване и споделяне на знания. Това желание доведе до създаването на фондация La Roche-Posay, която под егидата на Fondation de France насърчава инициативите на дерматолозите в областта на науката и социалната отговорност по света.

Ние подкрепяме млади изследователи в дерматологията

Първата област на действие на фондация La Roche-Posay е научната. С присъждането на Наградата за научни изследвания тя има за цел да награди и подкрепи финансово иновативната работа на млади изследователи в дерматологията на четири континента. След оценка от независими експерти избраните проекти или публикации се представят на научен комитет, съставен от експерти по дерматология, който предлага стипендии на най-обещаващите участници. Затова сме щастливи и горди да подкрепим повече от 130 изследователи и дерматолози от цял свят до момента.

Ние насърчаваме инициативите за дерматологична солидарност.

Втората област на действие на фондация La Roche-Posay е по-скоро социална работа и се изразява главно чрез инициативата „Дерматолог на сърцето“. Тази инициатива, стартирана във Франция през 2011 г., се състои в предоставяне на финансова подкрепа за действия на солидарност, извършвани от дерматолози, за да се подобри качеството на живот на техните пациенти. В програмата вече участват почти 10 държави. В партньорство с фондация La Roche-Posay, „Дерматолозите на сърцето“ помогнаха на Андрю Краковски, дерматолог в Детската болница „Ради“ в Сан Диего, Калифорния, да създаде MissionSkin.org, сайт за социална мрежа, който свързва пациенти и специалисти по възстановяване на кожата.