close
Kошницата ми

Вашата кошница е празна.

  SEARCH_NO_RESULT_TEXT

  Доставка & Рекламации

  Доставка и разходи по транспорт в България

  При поръчки за град София, направени от понеделник до петък преди 12:00 на обяд, в които всички продукти имат статус на наличност: "Наличен на склад", се доставят в рамките на 2 до 3 дни. За поръчки за останалата част от страната доставката се получава до 4 дни.

  Поръчки, направени от понеделник до петък след 12:00 часа на обяд, в които всички продукти са със статус: " Наличен на склад ", се получават в рамките на 3-4 работни дни. За поръчки извън столицата, ще трябва отново един ден повече.

  Изпращането на поръчките се извършва в работен ден. Продукти, поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден.

  При изчерпан продукт ще се свържем с вас и ще ви информираме кога ще има следващо зареждане в аптеката и съответно в какъв срок ще можем да изпълним поръчката ви. След изпращане на доставка, ще бъдете уведомени по имейл или чрез SMS по ваш избор с кода на пратката.

  Разходите за доставка са както следва:

  За поръчка до 2 кг:

  • Такса 5,90 лв. при обща поръчка до 59 лв./ 30 €.
  • Безплатна доставка при поръчки на стойност над 59 лв./ 30 €.

  Не се начисляват допълнителни такси за наложен платеж. Няма други скрити такси!

   

  Информация за доставка и разходи по транспорт в Гърция

  За гр. Серес

  За град Серес изпращането на продукти се извършва в рамките на същия работен ден, ако продуктите са налични в аптеката. При неналичност на продукт, доставка отнема до 1-2 дни. Ако изпълнението на поръчката отнема повече от 2 дни, ще се свържем с вас и ще ви подадем информация за деня на доставка.

  Доставката за гр. Серес е безплатна и се извършва в дните от понеделник до петък между 8:30 и 20:00 часа, а за събота – между 08:00 и 17:00 часа. Ако адресът за доставка се намира в района на аптеката, можете да уговорите точен час за доставка по телефон.

  За лекарства и продукти, които са обработени със статус „получаване от магазина“, могат да бъдат взети до 8 работни дни след извършване на поръчка или могат да бъдат анулирани.

  За останала част на Гърция
  За всички останали населени места в Гърция, доставката се извършва до 1 работен ден. За някои отдалечени райони, времето за доставка може да достигне до 2-3 дни. Ако продуктът не е наличен в аптеката, времето за доставка може да отнеме 3-4 дни. Ако се налага по-дълго забавяне заради доставка от склад, ние ще се свържем с вас.

  Разходите за доставка в Гърция са както следва:

  • 5.9 лв. за поръчки до 59 лв.
  • Безплатна доставка за поръчки над  59 лв.

  Условия за връщане на продукти

  Поради естеството на онлайн пазаруването на козметични и лекарствени продукти, е напълно възможно да се получи разминаване при доставката или да има объркан продукт.

  На сайта www.aptekapromahon.com се качват продукти с подробни описания и снимки към тях съобразно закона за електронна търговия, за да бъдат избегнати недоразумения. За да се улеснят потребителите при онлайн пазаруване, Аптека Промахон предлага възможност за връщане на продукт. По-долу са описани условията за връщане на продукти, които нямат нарушение на целостта на опаковката.

  Условия за връщане

  1. Датата на подаване на заявление за връщане на продукт не трябва да бъде по-късна от 14 календарни дни след получена доставка от Аптеката.

  2. Опаковката на продукта не трябва да бъде нарушена.

  3. Върнатият продукт трябва да бъде придружен от касова бележка за покупка или фактура.

  Внимание! Не се приема връщане на продукт, който има нарушена цялост на опаковката или употребяван продукт като козметични продукти и бельо (машинки за бръснене, самобръсначки, четки за зъби, термометри, бельо, стелки и пр.)

  Процес на връщане

  Опаковайте продукта в по-голяма кутия или торбичка, за да бъде защитен по време на превоз. Препоръчваме да използвате кутията, с която сте получили доставка от нас. Поставете вътре в кутията и документ, удостоверяващ покупката (касова бележка, фактура). Изпратете ни кутията по куриер (за предпочитане куриерската фирма, чрез която сте получили от нас доставка).

  Ако връщането на продукта се дължи на грешка от страна на Аптека Промахон, разходите за връщане се поемат от Аптеката. В противен случай разходите по доставка са за сметка на клиента.

  Ако продуктът, който връщате, не отговаря на горепосочените изисквания, той ще бъде върнат до адрес на клиента с обратна разписка.

  За повече информация, можете да се свържете с нас на посочените контакти:

  • Телефон: +359-892794245 (BG TELENOR), +30-2323041131; +30-6976685996
  • Е-мейл: [email protected]

  Внимание!

  Гръцкото законодателство забранява продажба и доставка на лекарства по интернет, които сe купуват с рецепта.