Natures Plus Omega Krill Oil 600mg Рибено масло от крил 60 Liq-caps

Natures Plus Omega Krill Oil 600mg Рибено масло от крил 60 Liq-caps

код на продукта: 036560
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  189,05лв. (96,70€)

Natures Plus Omega Krill Oil 600mg Рибено масло от крил 60 Liq-капачки  Криловото масло се произвежда от вид малки диви скариди Euphausia superba, много малки по размер, който е почти основата на хранителната верига в бистрите води на Южна Антаркт...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467039728
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Natures Plus Omega Krill Oil 600mg Рибено масло от крил 60 Liq-капачки

Криловото масло се произвежда от вид малки диви скариди Euphausia superba, много малки по размер, който е почти основата на хранителната верига в бистрите води на Южна Антарктида.

Криловото масло се състои от три компонента: омега-3 мастни киселини, същите като тези на омега-3 мастни киселини, кондензирани с фосфолипиди (фосфатидилхолин) астаксантин, мощен антиоксидант, който не е добавен към продукта, но е изходна съставка. Астаксантинът се носи от крил в тялото им, тъй като той присъства в голяма част във водораслите, от които се хранят и на които дължат своя розов цвят.

Криловото масло се различава от конвенционалните рибени масла, тъй като молекулата му е свързана с фосфолипиди, което го прави незабавно и напълно пропускливо и абсорбирано от клетъчните мембрани. И нещо много важно. Наличието на астаксантин в маслото осигурява защита срещу окисляване и дори повече от витамин Е, който обикновено присъства в препарати от рибено масло. Така че, въпреки че съдържанието му на EPA и DHA е много по -ниско от доброто рибено масло, тези характеристики го правят превъзходен и дори значително, което в крайна сметка го прави значително по -добър. Казано по -просто: крилът съдържа и осигурява на тялото (мозъка, сърцето, ставите) градивните елементи за изграждане на клетъчни мембрани.
Това е идеална помощ за случаите, когато трябва да осигурим незабавно усвояване на омега 3 от невроните и мускулите.

Важна забележка: Параметърът „качество“ е особено важен, когато става въпрос за хранителна добавка. Още повече, когато става въпрос за масло от крил. Всъщност това масло, въпреки изключителната си полезност, има слабо място: много е чувствително към окисляване от кислорода във въздуха. Окисленото масло е не само безполезно, но и вредно за здравето.
Nature’s Plus използва системата Pure Assure за пълна защита на маслото от крил от кислород и окисляване на въздуха: маслото е заобиколено от „азотен облак“, както по време на производствения процес, така и вътре в капсулата. Този „облак“ предотвратява всеки контакт на Крил Ойл с кислород. В допълнение, капсулата е изработена от специален рибен желатин с висока плътност, напълно непропусклив за кислород. Благодарение на системата Pure Assure, маслото от крил Nature’s Plus е толкова свежо и чисто, колкото е извлечено от девствените води на Антарктида.

ДОЗИРОВКА: 1 или 2 капсули на ден.

Без глутен.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук