Apivita Essential Oil Cinnamon 5ml

Apivita Essential Oil Cinnamon 5ml

100% органично етерично масло от канела със силни ароматни и антибактериални свойства

код на продукта: 003800
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,41лв. (17,60€)

Apivita Essential Oil Cinnamon 100% органично етерично масло от канела със силни ароматни и антибактериални свойства 5 ml 100% органично етерично масло 100% органично етерично масло Насладете се на уникалните свойства на ароматерапията с е...  още

26,84лв. (13,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201279005009
Вижте също продукти в тази категория:
Етерични и масажни масла

Apivita Essential Oil Cinnamon 100% органично етерично масло от канела със силни ароматни и антибактериални свойства 5 ml

100% органично етерично масло

  • 100% органично етерично масло
  • Насладете се на уникалните свойства на ароматерапията с етеричните масла на APIVITA

Ароматерапията се използва от древни времена като метод за холистична грижа за тялото, ума и душата, използвайки полезните свойства на етеричните масла като източник на спокойствие, удоволствие и благополучие. 100% натуралните, чисти и неподправени етерични масла на APIVITA са органично сертифицирани продукти, които ви позволяват да се подмладите по възможно най-естествения начин.

Канелата е една от най-старите и ценни подправки и се е използвала за парфюмиране на храмове.

Етеричното масло от канела на APIVITA е 100% чисто, неподправено етерично масло с топъл, ободряващ аромат, идеален за студените зимни месеци, който почиства и освежава атмосферата.

Парфюмирайте вашето пространство по естествен начин и се насладете на уникалните подмладяващи свойства на канелата, които събуждат тялото и сетивата.

ОРГАНИЧЕН СЕРТИФИЦИРАН ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА ХОМЕОПАТ

Етеричните масла са летливи, т.е бързо се изпаряват и чрез обонянието достигат до различните центрове на мозъка, в резултат на което влияят на психиката ни и влияят на настроението ни. Те могат или да ни отпуснат и успокоят, или да ни стимулират и подмладят. Можете да избирате от разнообразните приложения, които предлагат етеричните масла на APIVITA, за да обогатите и разкрасите ежедневните си дейности.

АПАРАТ ЗА АРОМАТЕРАПИЯ

Начин на употреба: Благодарение на своите полезни свойства, те ви помагат да се отпуснете след дълъг ден, да се концентрирате, когато вършите работа, която изисква яснота на ума, или дори ви стимулират. Те могат да се използват и за осигуряване на чиста и приятна атмосфера, тъй като неутрализират нежеланите миризми.

Запалете горелката и я поставете върху основата на керамичния уред APIVITA Essential Oil. След няколко минути етеричните масла ще започнат да се разпространяват в атмосферата.

Дозировка: 1-8 капки в малко вода. Важно е винаги да има малко вода в устройството за ароматерапия.

ВНИМАНИЕ: Етеричните масла са силно концентрирани вещества, които могат да станат вредни, ако не се използват внимателно. Ако се съмнявате или имате допълнителни въпроси, консултирайте се с Вашия лекар и/или опитен ароматерапевт.

  • Избягвам зрителен контакт. В този случай незабавно изплакнете обилно с вода.
  • Етеричните масла никога не трябва да се използват неразредени върху кожата. Използвайте всичко разредено, смесено с подходяща растителна маслена основа или във водата за баня например.
  • Някои масла причиняват чувствителност или алергични реакции при някои хора. Ако имате чувствителна кожа, винаги правете тест за алергична реакция от вътрешната страна на ръката си, внимателно втрийте малко количество разредено етерично масло върху това място и изчакайте 24 часа, за да видите дали има някаква форма на реакция.
  • Избягвайте излагането на слънце или солариум за повече от 12 часа след нанасяне на всички цитрусови етерични масла.
  • Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с вашия лекар или опитен ароматерапевт, преди да използвате етерично масло.
  • Бъдете изключително внимателни, когато прилагате етерични масла при бебета и деца под 12 години. Много масла са неподходящи за бебета и деца, а тези, които не са, трябва да се използват само в много малки количества и да се разреждат 2-4 пъти повече от разреждането за възрастни.
  • Етеричните масла са запалими, дръжте ги далеч от възможността от пожар. Използвайте ги само на устройства, предназначени за тази цел.
  • Използване на уреда: Избягвайте продължителна употреба на места с недостатъчна вентилация. Никога не я оставяйте без надзор.
  • Съхранявайте маслата безопасно: дръжте етеричните масла далеч от деца и домашни любимци.

Да се ​​съхранява далеч от светлина на хладно място.

ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА

Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Linalool, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene

Всички етерични масла APIVITA идват от подбрани органични култури, с всички необходими сертификати за анализ, безопасност и чистота, за да се гарантира автентичността и постоянното качество на всяка партида продукти.

Списъкът на съставките подлежи на промяна. Съветваме ви винаги да проверявате списъка на съставките върху опаковката на продукта.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук