Curaprox Cps 457 Джобен комплект с 4 междузъбни четки CPS Prime и една наклонена дръжка

Curaprox Cps 457 Джобен комплект с 4 междузъбни четки CPS Prime и една наклонена дръжка

код на продукта: 032084
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  17,60лв. (9,00€)

Curaprox Cps 457 Pocket Set с 4 Междузъбни четки CPS Prime и Наклонена дръжка  Настройте ме 4 Междузъбни четки CPS Prime (06, 07, 09, 011) Всички междузъбни четки CPS пасват на всички дръжки CURAPROX. Така че лесно можете да изберете идеалния з...  още

15,84лв. (8,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612412450033
Вижте също продукти в тази категория:
Междузъбни Четки

Curaprox Cps 457 Pocket Set с 4 Междузъбни четки CPS Prime и Наклонена дръжка

Настройте ме 4 Междузъбни четки CPS Prime (06, 07, 09, 011)

Всички междузъбни четки CPS пасват на всички дръжки CURAPROX. Така че лесно можете да изберете идеалния за вас: къс или дълъг, наклонен или прав. Имайте предвид обаче, че наклонените дръжки достигат до страните и задните зъби по-лесно.

CPS prime са най-добрите и тънки четки на пазара с ненадмината издръжливост. Дори и най-тесните междузъбни пространства се почистват перфектно и нетравматично.

Четката стига там, където трябва, за да се предотврати кариес, гингивит и пародонтоза. Отличното качество на CPS prime осигурява перфектен резултат с едно движение: отвътре навън и ... END!

Фините косми достигат до всички трудни точки и имат голяма дължина за ефективно почистване на междузъбното пространство. Честите четки с къси четина, които не покриват адекватно празнините, са неефективни. Остатъците от храна остават, плаката не се отстранява и неприятните последици са неизбежни.

Четките CURAPROX CPS перфектно покриват празнините между зъбите:

Благодарение на специалната форма на четката и състава на влакната, те се отварят във формата на чадър между зъбите и се разстилат, за да запълнят всички празнини. Те почистват ефективно и нетравматично.

Хирургическата жица CURAL® тя е фина и мощна. Той осигурява много висока производителност и голяма издръжливост в целия диапазон CURAPROX CPS prime. Освен това не съдържа никел и не причинява алергии.

И накрая, дизайнът на сърцевината на четката във формата на конус придава еластичност на нейното движение, предпазва го от преждевременно счупване и удължава времето му на работа до 5 в пъти повече.

Изберете правилния размер на четката с помощта на вашия зъболекар. Предлагаме ви да правите междузъбното почистване всяка вечер преди това миене на зъбите. Как; Натиснете четката веднъж във вакуума и след това го извадете. Край. Почистил си! Просто отвътре навън. С едно движение.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук