DHN Infrared Thermometer DT-8806C Безконтактен термометър

DHN Infrared Thermometer DT-8806C Безконтактен термометър

код на продукта: 037187
скоро наличен продукт
DHN

Препоръчителна цена на дребно  128,80лв. (65,88€)

DHN Инфрачервен термометър DT-8806C Безконтактен термометър Инфрачервеният термометър за безконтактно тяло (безконтактен термометър за тяло с инфрачервен), е специално проектиран за измерване на телесната температура, независимо от стайната темпер...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 6926253108802
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

DHN Инфрачервен термометър DT-8806C Безконтактен термометър

Инфрачервеният термометър за безконтактно тяло (безконтактен термометър за тяло с инфрачервен), е специално проектиран за измерване на телесната температура, независимо от стайната температура. Възможно е да има разлика в температурата в зависимост от вида и дебелината на кожата. Когато вътрешната температура е значително различна, термометърът трябва да се постави в стаята за 15 до 20 минути преди употреба.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

• Точни безконтактни измервания
• Възможност за избор от потребителя C ° или F °
• Автоматичен набор от опции и разделителна способност на екрана.
• Автоматично съхранение на данни и автоматично затваряне.
• Задайте стойност на сигнала (стойността по подразбиране е 38 ° C (100.4 ° F)
• LCD екран с подсветка.
• Запомнете последните 32 измервания.


Температурата на човешкото тяло варира през деня. То може да бъде повлияно и от много външни фактори: възраст, пол, тип кожа и дебелина.

Нормална температура в зависимост от възрастта.

Пакетът включва и 2 батерии AAA

Инфрачервеният термометър за безконтактно тяло е предназначен за измерване на температурата на телесната повърхност и челото на деца и възрастни без контакт. Подходящ е за домашна употреба от потребители съгласно ASTM E1965-1998 (2009). Отговаря на специалните разпоредби на инфрачервените термометри за периодично измерване на температурата на пациентите.

1. Поставете батерията.
2. По време на първата употреба или когато поставяте нови батерии, оставете уреда да се загрее за 10 минути.
3. Ако уредът не е бил използван дълго време, веднага след като го включите отново, уредът отново ще провери стайната температура и ще се забави за една или две секунди, за да го отвори.
4. Поставете близо до предната част и оставете разстояние от 5 см. Натиснете бутона за измерване, или температурата веднага ще се появи на екрана. Уверете се, че няма коса, пот, козметика или шапка, покриващи челото.
5. Когато има значително различна температура в зоната или има изпотяване по челото, можете да измерите температурата зад ушната мида, като се уверите, че в зоната няма коса, пот, козметика или шапка.
ФУНКЦИЯ ЗА ИЗМЕРВАНЕ

а. Памет на данни
• След всяко измерване на температурата автоматично се записва в паметта, която се показва в десния ъгъл на LCD екрана. Натиснете “UP” или “DOWN”, за да покажете последното измерване.

б. Смяна на батерията
• Когато захранването на батерията е недостатъчно, на LCD екрана ще се появи сигналът - / + изисква смяна на нова батерия.
• Отворете капака на батерията, след това извадете батерията и поставете нова батерия, поставете капака.

° С. Срок на годност
Инфрачервеният термометър за безконтактно тяло е създаден за интензивна професионална употреба, гарантиран живот за 40 000 измервания.
СЪВЕТ

Защитното стъкло над обектива е най -важната и крехка част от термометъра, моля, обърнете специално внимание на него. Почистете стъклото с памучна кърпа, навлажнена с вода или алкохол. Не използвайте други батерии, не излагайте термометъра на слънце или вода.
ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ

Ако възникне някой от следните проблеми, докато използвате безконтактния инфрачервен термометър за тяло, моля, вижте ръководството за грешки по-долу, за да разрешите проблема.
• Когато използвате безконтактен инфрачервен термометър за тяло, на екрана се появява съобщението „HI“, което означава, че температурата, която контролирате, е над избрания диапазон на измерване, над 430 C (109,90 F) в режим на тяло.
• Когато използвате инфрачервен инфрачервен термометър с безконтактно тяло, на екрана се появява съобщението „LO“, което означава, че температурата, която контролирате, е под избрания диапазон на измерване, по-малко от 320 C (89.60 F) в режим на тяло. Това съобщение се появява на екрана в много случаи-моля, намерете по-долу списък на най-често срещаните случаи.

1. IR сензор
2. LCD екран
3. Подсветка
4. Бутон нагоре
5. Бутон надолу
6. Бутон за режим F ° / C ° (режим)
7. Измервателен аксесоар
8. Капак на батерията
9. Дръжка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук