Durex Total Contact 6бр

Durex Total Contact 6бр

Ултра тънки презервативи с повече смазка за най-добро усещане

код на продукта: 001113
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  16,03лв. (8,20€)

Durex Total Contact ултра тънки презервативи с повече смазка 6 броя Изключително тънки презервативи, с допълнителна смазка, за да ви доставят повече удоволствие. Може ли презервативът да е едно от най-луксозните неща в живота ни? Преценете сами...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5052197003321
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Durex Total Contact ултра тънки презервативи с повече смазка 6 броя

Изключително тънки презервативи, с допълнителна смазка, за да ви доставят повече удоволствие.

Може ли презервативът да е едно от най-луксозните неща в живота ни? Преценете сами. Тези висококачествени презервативи са изключително тънки - с допълнителна смазка - за да ви доставят повече удоволствие и тъй като имат новата уникална лесна форма, те са по-лесни и по-удобни за носене. И всичко това, като същевременно предлага същото високо ниво на сигурност и защита!

Опаковка 6 бр.

Характеристики на презервативите Durex: Изработени от естествен латекс, с край на спермата. Прозрачен със смазващо покритие. Специално проектирани да се носят по-лесно и по-удобно благодарение на лесната им форма. Дерматологични и 100% тествани по електронен път. Направен по специален начин, за да мирише по-добре. Гамата презервативи Durex се основава на непрекъснатата инвестиция в изследвания и разработка на още по-добри презервативи, които напълно отговарят на вашите нужди. Презерватив №1 в света !!

Винаги следвайте инструкциите за употреба, включени в опаковката. Преди употреба проверете срока на годност на опаковката на презерватива. Отворете защитния пакет от специалния назъбен ръб и дръжте презерватива внимателно. Повреда на ноктите или остри предмети като обеци и други бижута могат да причинят щети. Носете презерватив, когато пенисът ви е изправен и преди да влезете в контакт с партньора си. Това избягва възможността за бременност и предаване на полово предавани болести. Уверете се, че ролката е от външната страна на презерватива. Ако е вътре, то презервативът е отвътре. Стиснете края на презерватива на презерватива, така че вътре да няма задържан въздух. Докато продължавате да натискате затворения край на презерватива, използвайте другата си ръка, за да го развиете внимателно до пълното му продължение до основата му. Ако презервативът се сгъне по време на полов акт, веднага го развийте надолу. Ако презервативът се разхлаби, извадете го от пениса и носете нов презерватив, преди да продължите сношението. Непосредствено след еякулацията и докато пенисът е все още изправен, внимателно го дръпнете, като държите презерватива на място в основата на пениса. Премахнете презерватива само когато пенисът е напълно прибран. След употреба увийте презерватива в хартия и го изхвърлете в кошчето. Не изхвърляйте презервативите в тоалетната.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук