Elicina Cream Eco Подхранващ регенериращ крем от охлюв за нормална кожа 50ml

Elicina Cream Eco Подхранващ регенериращ крем от охлюв за нормална кожа 50ml

код на продукта: 013128
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  98,67лв. (50,47€)

Elicina Cream Eco Подхранващ регенериращ крем от охлюв за нормална кожа 50мл НА Elicina Оригиналният крем, открит от семейство Баскунан и произведен в Чили от компанията на семейство Баскунан, наречен Cosmeticos Elicina Ltda сега стана 100% ОРГАН...  още

83,77лв. (42,85€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7805159000115
Вижте също и продуктите в категориите:
Подхранващи кремове, Cпециализирани грижи, Грижа за лицето

Elicina Cream Eco Подхранващ регенериращ крем от охлюв за нормална кожа 50мл

НА Elicina Оригиналният крем, открит от семейство Баскунан и произведен в Чили от компанията на семейство Баскунан, наречен Cosmeticos Elicina Ltda сега стана 100% ОРГАНИЧЕН. Не съдържа парабен. Н Elicina защитени от международен патент.

Той е направен от секретите на охлюва, който живее в Чили и се нарича Helix Aspersa Muller. Неговият състав Elicina Той е напълно естествен и съдържа секретите на охлюва: алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина и витамини А, С и Е.

Тази нова форма се нарича Еко, защото е направена в съответствие с новите стандарти за подобряване на консервантите, използвани за запазване на продукта за дълго време.


Нейната голяма тайна Elicina е малкият размер на молекулите, които съдържа, което му позволява бързо да се абсорбира и да достигне дълбоко в корена на проблема. Всички негови съставки са комбинирани в едно вещество: охлювна слюнка.
НА ELICINA е идеален за хора с комбинирана или мазна кожа. НА ELICINA не съдържа овлажнители, затова препоръчваме на тези със суха кожа да използват новия ELICINA PLUS, за да се избегне прекомерна сухота или дърпане, причинени от ексфолиращото действие на екстракта.
Продукти ELICINA са проектирани да бъдат възможно най-естествени. Съставът му е: 80% екстракт и 20% помощни вещества.
Вие също трябва да сте от онези, които се радват на големите и реални ползи, които могат да се предложат само от изобретателите и създателите на крем за охлюви

ЛИЦЕ: Нанасяйте малко количество ELICINA два пъти дневно върху чиста кожа. Моля, избягвайте контакт с очите, тъй като има вероятност да се появи дразнене. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода. Поради факта, че ELICINA е немазна и има бързо усвояване, можете да носите грима си веднага след нанасянето на ELICINA.

ТЯЛО: Нанасяйте ELICINA два пъти дневно с малко количество. ELICINA не цапа дрехи или кожа при директен контакт със слънчева светлина. Не съдържа парфюм или оцветители. От момента, в който нанесете ELICINA върху кожата си, ще забележите тънък бял филм, който се абсорбира за секунди. Няма нужда да търкате ELICINA, нанесете го точно както бихте направили с всеки крем и той ще започне да действа върху кожата ви.

Той е направен от секретите на охлюва, който живее в Чили и се нарича Helix Aspersa Muller. Съставът на Elicina е напълно естествен и включва секретите на охлюва: алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина и витамини A, C и E.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук