Frezyderm Spot End Essence Active Gel Полу-прозрачен гел за корекция оцветявания 50ml

Frezyderm Spot End Essence Active Gel Полу-прозрачен гел за корекция оцветявания 50ml

код на продукта: 001290
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  44,52лв. (22,77€)

Софт полупрозрачен гел за отстраняване на мъртви кератиноцити и обезцветяване на петна на повърхността. Богатият състав (алфа-хидрокси киселини, тройна система за избелване, растителни полимери, касия Angustifolia), изготвя и подобрява избелване дейс...  още

38,24лв. (19,56€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5202888102431
ТЕГЛО: 97gr
Вижте също продукти в тази категория:
Изсветляващи продукти за лунички

Софт полупрозрачен гел за отстраняване на мъртви кератиноцити и обезцветяване на петна на повърхността. Богатият състав (алфа-хидрокси киселини, тройна система за избелване, растителни полимери, касия Angustifolia), изготвя и подобрява избелване действие на продуктовата линия и предлага SPOT END овлажняване и защита на кожата. Проучванията показват, че използването на гела в продължение на 2 месеца, без намаляване на старчески петна с 28%.



Показания: Подготовка и повишаване на избелване действието на продукта Spot End.


Изследвания: Проучвания за безопасност. Ефикасност проучване. Тест Challenge.


Употреба: Нанесете за почистване на кожата, като се избягва зоната около очите и директното излагане на слънце. Остава на кожата от поне 2.3 часа, последвано от промиване. Препоръчително е 2-3 пъти седмично. Комбинация с други продукти от серията Spot End подходящ.


Eфективни- Активни съставки: Проникване на белина активна - Промяна на цвета на повърхностни петна (алфа хидрокси киселини). Избелване на действие (Waltheria Indica извлечете ферулинова киселина, Citrus unshiu). Хидратация - Anti-дразнещо действие (Растителни полимери, Касия Angustifolia, Oleoeuropeine, Vit E, Хиалуронова киселина). Активиране на перкутанна пропускливост (Dimethisorb)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук