Inpa Modufame Добавка за хроничен вагинит и цистит при жените 60 caps

Inpa Modufame Добавка за хроничен вагинит и цистит при жените 60 caps

код на продукта: 029919
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  102,70лв. (52,53€)

Добавка Inpa Modufame за хроничен вагинит и цистит при жени 60 капс Продуктът ModuFame предотвратява симптомите, дължащи се на хронични гинекологични проблеми от инфекции на пикочните пътища - хроничен вагинит. Хроничният вагинит се дължи на де...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206087800211
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Добавка Inpa Modufame за хроничен вагинит и цистит при жени 60 капс

Продуктът ModuFame предотвратява симптомите, дължащи се на хронични гинекологични проблеми от инфекции на пикочните пътища - хроничен вагинит.

Хроничният вагинит се дължи на дерегулация на имунната система. Дерегулацията позволява рецидиви на същите инфекции. Moducare регулира имунната система, за да се бори ефективно с микробите и рецидивите, които често се появяват въпреки прилагането на антибиотици. Многобройни научни изследвания, проведени в Гърция и в чужбина. демонстрират ефективността на Moducare при лечение на хронични проблеми с вирусна и микробна етиология.

Пакран

Pacran е 100% натурален екстракт от червена боровинка от целия плод на растението Vaccinium Macrocarpon (Blueberry Macrocarpon) с произход от Северна Америка. Червената боровинка е начело на списъка с плодове, богати на антиоксиданти. Неговите активни съставки са набор от флавоноиди с антибактериална активност, антиоксиданти, като проантоцианидини / антоцианидини, различни полезни органични киселини, β-каротин, както и редица микроелементи и витамини.

Проантоцианидини (PAC) са клас биологично активни флавоноиди, които са един от най -мощните антиоксиданти в природата. Те обикновено се намират във високи концентрации в кората на дървета, плодове и семена и служат за защита на растенията от окислителни увреждания. 85-95% от инфекциите на пикочните пътища са причинени от бактерията Е. Coli (Escherichia Coli), която се прикрепя към стените на епителните клетки на урината с капиляри, фибрили тип 1 и фибрили тип F. Многобройни научни изследвания доказват, че прилепването на бактерията към уроепителните клетки и следователно предотвратява процес, който е предпоставка за развитието на инфекция на пикочните пътища.

Този антагонистичен ефект се дължи на специфична съставка, проантоцианидин тип А (PAC-A). Червената боровинка съдържа големи количества PAC- (A) за разлика от други плодове. Само PAC- (А) инхибира адхезията на Е. Coli чрез инактивиране на фибрили от Р-тип.

Проантоцианидини PAC - (B), присъстващи в различни храни като цяло (например тъмен шоколад, ябълки, грозде и т.н.) нямат тази способност. Също така, въпреки че има няколко вида червена боровинка, ваксиновият макрокарпон е единственият, който има PAC- (A) в достатъчни количества.
Другите съдържат по -малки количества и ефектът им не е оценен адекватно.

За разлика от повечето налични екстракти от червена боровинка, получени от специфични части на плода, Pacran е патентован състав, който съдържа активните съставки от целия плод (сок, тяло, кора и семена).

Последните научни открития водят до заключението, че пълната мощност извлича, а не изолирани щамове като напр. PACs, по -ефективно поддържат здравето на отделителната система. Pacran осигурява всички ценни вещества на плодовете и е най -добре проученият и научно доказан продукт от боровинки за здравето на отделителната система.

Клинична документация

Рандомизирано, двойно-сляпо плацебо-контролирано клинично проучване, публикувано в списанието Current Bioactive Compounds, показва, че за период от 90 дни дневната доза от 500 mg Pacran води до 36% намаление на Е. coli в урината, както и значително намаляване на симптомите. Промените, наблюдавани в контролната група, не са значими.

В 180-дневно клинично проучване при 176 жени, оценяващи ефекта на Pacran върху превенцията на рецидиви, приемът на 500 mg дневно води до 58% намален шанс за рецидив в сравнение с плацебо.

Клиничните и лабораторни проучвания показват също, че Pacran не предизвиква странични ефекти и е нетоксичен. Червените боровинки обаче по принцип инхибират действието на ензима CYP2C9, който е необходим за метаболизма на варфарин в черния дроб, в зависимост от дозата, поради което дългосрочният прием на боровинки от хора, приемащи кумаринови антикоагуланти, изисква повишено внимание.

И накрая, съставът на продукта е завършен с добавяне на екстракт от стъбло и лист зелен чай, изключително богат на полифеноли и катехини, за допълнително повишаване на антиоксидантната активност на Modufame.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук