Korres ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА БАДЕМ И ЛЕНЕНО СЕМЕ За суха коса 125ml

Korres ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА БАДЕМ И ЛЕНЕНО СЕМЕ За суха коса 125ml

код на продукта: 004002
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  29,13лв. (14,90€)

ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА БАДЕМ И ЛЕНЕНО СЕМЕ
За суха коса
4,23Fl. Oz. 125mL
__

Подхранваща маска за суха/изтощена коса

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА
Овлажняваща маска, която подхранва ...  
още

23,01лв. (11,77€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069040511
Вижте също и продуктите в категориите:
Балсам, маска и тоник за коса, хидратация на косата

ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА БАДЕМ И ЛЕНЕНО СЕМЕ
За суха коса
4,23Fl. Oz. 125mL
__

Подхранваща маска за суха/изтощена коса

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & ПРЕДИМСТВА
Овлажняваща маска, която подхранва сухата/изтощена коса.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Екстрактите от бадем и ленено семе, комбинирани с масло от карите, помагат на косата да възвърне влажността си и увеличават нейната устойчивост срещу накъсване и цъфтене по краищата. Маската контролира наелектризирането и предпазва от заплитане.

Нанесете маската върху мокра коса след измиване с шампоан и нежно масажирайте, като избягвате корените на косата. Оставете да подейства 3-5 минути и изплакнете обилно с вода. Използвайте един-два пъти седмично. Идеално се съчетава с шампоан Бадем и ленено семе за суха / изтощена коса.

Бадем и ленено семе:

Екстрактите от бадем и ленено семе, комбинирани с масло от шеа, помагат на косата да възвърне влажността си и увеличават нейната устойчивост срещу накъсване и цъфтеж по краищата. Маската е разработена също да контролира наелектризирането и да предпазва от заплитане.

Състав:

Вода, цетеарилов алкохол, дистеароилетил хидроксиетилмониум метосулфат, глицерин, диоктилов карбонат, кватерниум-91, парфюм (аромати), масло от семената на ливадина (Limnanthes Alba), хексадецилтриметиламониев метил сулфат, инулин, поликватерниум-37, екстракт от корен на ливадница (Althaea Oficinalis), масло от семена на мурумуру (Astrocaryum Murumuru), докозилтриметиламониев хлорид, екстракт от цвекло (Beta Vulgaris), бутилен гликол, масло от шеа (Butyrospermum Parkii), триглицериди деканоилни и октаноилни, кумарин, хидролизиран пшениченпротеин, хидролизирано пшенично нишесте, гуарова гума / карбоксиметил 2-хидроксипропил етер / натриева сол, млечна киселина, екстракт от лимониум (Limonium Gerberi), линалоол, екстракт от ленено семе, ниацинамид, екстракт от ядки на палмата Orbignya Speciosa, екстракт от критски риган (Origanum Dictamnus), екстракт от листа на майорана (Origanum Majorana), пантенол, поликватерниум-47, поликватерниум-87, екстракт от сладък бадем (Prunus Amygdalus Dulcis), екстракт от планински чай (Sideritis Syriaca), натриев глуцептат, ксантанов клей.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук