Korres Wild Rose Bi-Phase Booster Коригиращ двуфазен бустер с 15% витамин C за супер блясък 30ml

Korres Wild Rose Bi-Phase Booster Коригиращ двуфазен бустер с 15% витамин C за супер блясък 30ml

код на продукта: 028020
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  70,18лв. (35,90€)

Korres Wild Rose Bi-Phase Booster Коригиращ двуфазен бустер с 15% витамин C за супер блясък 30ml Осигурява: БЛЯСКАВА и СИЯЙНА КОЖА без ПРИЗНАЦИ НА УМОРА Подходящ за: ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА Обновен и освежен вид само за 7 дни Цялостно подобр...  още

54,74лв. (28,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069075650
ТЕГЛО: 30gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Серум за блясък, Aмпули – Mасла на лицето, Грижа за лицето

Korres Wild Rose Bi-Phase Booster Коригиращ двуфазен бустер с 15% витамин C за супер блясък 30ml

Осигурява: БЛЯСКАВА и СИЯЙНА КОЖА без ПРИЗНАЦИ НА УМОРА

Подходящ за: ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА

  • Обновен и освежен вид само за 7 дни
  • Цялостно подобрен външен вид на кожата
  • Редуцира появата на петна и признаците на умора

Super блясък, още от първото приложение [1]

[1] резултати на база проведен in vivo test самооценка / Използван продукт: Двуфазен бустер с дива роза / Период и продължителност на използване на продукта: 7 дни / Участвали в теста: жени с обезцветени кожни участъци и петна по кожата.

Двуфазен bοοster за блясък с 15% съдържание на Super Vitamin C за видимо подобряване на състоянието на кожата при поява на първи бръчки, пигментни петна и признаци на умора. Подсилен с 5 пъти повече съдържание на Super Vitamin C [1] в комбинация с масло от дива роза, ценен елексир за красота, използван от козметичната марка Korres и натурални съставки с целенасочено действие, третиращи поява на петна и обезцветяване на кожата, допринасящ за лечението на всички признаци на преждевременно стареене и същевременно осигуряващ безупречен тен, отпочинал и сияен вид!

  • БЕЗ СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ
  • БЕЗ СИНТЕТИЧНИ ОЦВЕТИТЕЛИ
  • НЕКОМЕДОГЕНЕН ПРОДУКТ

[1] 5 пъти повече от процента на клинична ефектвност in vivo.

[1] in vivo test самооценка / Използван продукт: Двуфазен бустер с дива роза / Период и продължителност на използване на продукта: 7 дни / Участвали в теста: жени с обезцветени кожни участъци и петна по кожата.

[1] 5 пъти повече от процента на клинична ефектвност in vivo.

ДИВА РОЗА

SUPER VITAMIN C

SUPER БЛЯСЪК

Новата колекция с дива роза се базира на действието на едноименното масло, явяващо се скъп елексир за красота, високоценена съставка още от времето на билковата аптека Korres, в съчетание с действието и свойствата на Super Vitamin C [1] - стабилизирана формула на витамин С, проявяващ доказано 1000% по-висока абсорбция от аскорбиновата киселина, целящи и осигуряващи сияйна и мека кожа, с младежки вид.

Любими продукти биват «препоръчани и представени» отново, този път чрез подобрена формула, обвити в обновен fresh аромат, като същевременно към колекцията се добавят нови, иновативни продукти, с цел усъвършенстване на brightening ritual и придаване на блясък на всяко лице.

Легендарният крем осигуряващ 24-часова хидратация, създаден през 1996 година, се появява отново, този път с иновативна и освежаваща water cream текстура, представляваща кадифен, лек филм, в съчетание с изключително свеж и деликатен, отличителен аромат, но все така поддържайки безценна емоционална стойност за марката Korres. Специално място бива отредено и на новия star продукт, Двуфазния бустер с дива роза и 15% съдържание на Super Vitamin C. Подсилен с 5 пъти повече съдържание [2] на Super Vitamin C, той обновява вида на кожата само за 7 дни!

Новата колекция продукти с дива роза ефективно третира признаците на преждевременно стареене и подобрява тонуса на кожата, разкривайки нейния здрав и младежки вид и придавайки на лицето супер блясък, още от първото приложение [3]!

SUPER VITAMIN C

Представлява маслоразтворима форма на витамин С, която доказано отчита 1000% по-висока абсорбция от аскорбиновата киселина. Стабилизираният витамин C (Super Vitamin C ) се трансформира в чиста форма на витамин С когато се усвоява от кожата, характеристика, отличаваща го от всяка друга нестабилна форма на витамин С, придавайки по този начин крайния "флаш" ефект, озарявайки кожата и подобрявайки нейния тонус.

МАСЛО ОТ ДИВА РОЗА

Плодовете на дивата роза са прочути с високите си нива на витамин C, който оказва забележително възстановяващо действие върху фините бръчици и пигментните нарушения. Нещо повече, маслото от дива роза, богато на линолова и линоленова киселина, демонстрира значителни овлажняващи, лечебни и омекотяващи свойства. Едновременно с това формира фин предпазен слой върху кожата, който подпомага клетъчното възстановяване и подобрява структурата на епидермиса.

WATER PATCH

Основна съставка в дневния крем на Korres, предназначен за нормална към комбинирана кожа, се явява високоефективният комплекс от мощни хидратиращи агенти, които постепенно се освобождават и отделят, за да блокират и задържат водата в кожата. Комплексът Water Patch има двойна роля - от една страна изпълнява ролята на мощен water boost, а от друга страна се явява ефективен предпазващ кожата филм. Осигурява допълнително и дълготрайно хидратиращо действие в дълбочина, което придава на кожата изключителна мекота. Незабавният ефект от интензивната хидратация продължава до 48 часа, докато последователната и редовна употреба на продукта, допринася за поддържане на нивата на хидратация в продължение на 5 дни.

ТЕКСТУРА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ & НОВ FRESH FLORAL АРОМАТ

Силата на действието се съчетава с очарованието на дивата роза и уникалното изживяване от приложението на продукта. Нежна, копринена текстура обгръща кожата, придавайки усещане за кадифена мекота.

Лекият дневен крем за мазна кожа и освежаващият water cream, предназначен за нормална към комбинирана кожа са характерни за усъвършенстваните и подобрени текстури на обновената колекция на Korres. В допълнение, новият аромат fresh floral засилва приятното изживяване от използването на продуктите за ежедневна грижа. Оставайки вярна на себе си и на своите ценности, козметичната марка KORRES подбира аромати изключващи съдържанието на phthalates и polycyclic-musk compounds.

[1] Всички продукти от серията с дива роза съдържат Super Vitamin C с изключение на серума за лице и очи, дневния крем, предназначен за суха кожа и ексфолиращия почистващ крем, при които продукти, поради спецификация на формулата, стабилизираният витамин C бива заменен с водоразтворима аскорбинова киселина в комбинация с витамин С от масло от дива роза.

[2] 5 пъти повече от процента на клинична ефектвност in vivo.

[3] на база проведен in vivo test самооценка / Използван продукт: Двуфазен бустер с дива роза

НАЧИНИ на ПРИЛОЖЕНИЕ за БЛЯСКАВА и БЕЗУПРЕЧНА КОЖА

ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА

Използвайте ежедневно двуфазния бустер с дива роза, сутрин и вечер, за да осигурите на Вашата кожа мощни активни съставки. За максимален резултат и цялостна грижа за кожата, може да комбинирате с други продукти от серията (серум или/и хидратиращ крем).

ЛОКАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Коригиращият двуфазен бустер с дива роза може да бъде използван локално, при наличие на обезцветяване и петна по кожата.

ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА

Идеално решение под формата на интензивна грижа-терапия, за период от 4 седмици, при кожа, която изглежда уморена, вследствие на замърсяване, лош сън или промени във времето и температурата.

Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina Fruit Oil, Glycerin, Squalane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dictyopteris Polypodioides Extract, Ethylhexyl Salicylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Melia Azadirachta Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Pancratium Maritimum Extract, Panthenol, Rosa Damascena Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Sodium Chloride, Tocopherol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Geraniol, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук