Natures Plus Acidophilus with Pectin 90caps

Natures Plus Acidophilus with Pectin 90caps

Ацидофилна пробиотична хранителна добавка с цитрусов пектин за лечение на стомашно-чревни разстройства

код на продукта: 023879
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  44,98лв. (23,01€)

Natures Plus Ацидофилус с пектин хранителна добавка Ацидофилус пробиотик с цитрусов пектин за лечение на стомашно-чревни разстройства 90 капсули Човешката стомашно-чревна система е сложна микроекосистема с деликатен баланс между организмите, които...  още

36,40лв. (18,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467044807

Natures Plus Ацидофилус с пектин хранителна добавка Ацидофилус пробиотик с цитрусов пектин за лечение на стомашно-чревни разстройства 90 капсули

Човешката стомашно-чревна система е сложна микроекосистема с деликатен баланс между организмите, които я изграждат (около 500).

Различни фактори, като неправилна диета, стрес, различни заболявания, токсични вещества и лекарства, но преди всичко употребата на антибиотици, могат да нарушат този крехък баланс, което води до непропорционално увеличаване на вредните микроорганизми за сметка на полезните.

Това патологично състояние, което се нарича още дисбиоза, често води до дисфункции и заболявания, включително отслабване на имунната система, диария и други чревни разстройства, хранителни алергии и непоносимост, лош дъх, хронични вагинални гъбични инфекции при жените и др. Pi. Чрез увеличаване на популацията от полезни бактерии и възстановяване на нарушените баланси е възможно състоянието да се елиминира или да се намали интензивността му.

Полезните бактерии са особено полезни при почти всички чревни заболявания, включително болестта на Crohn (възпалително - язвено черво, с възможна частична обструкция), колит и синдром на раздразнените черва (спастичен колит).

Много добър източник на пробиотици е киселото мляко, което съдържа Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus (Lactobacillus bulgaricus/Streptococcus thermophilus). Някои кисели млека допълнително съдържат Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus bifidus (Bifidobacteriumcum bifidum).
Само кисели млека, които са наистина традиционни или етикетирани като "живи", са надеждни източници на пробиотици. Въпреки това, добрите пробиотични добавки са най-добрият източник за тези, които искат бързо обогатяване на тънките и дебелите черва с полезни бактерии, тъй като те съдържат много милиони активни полезни бактерии.

Lactobacillus L. acidophilus е основният вид полезни бактерии, открити в тънките черва. Има го и във влагалището на жената, което е напълно естествено и желателно, тъй като присъствието му там помага за контролиране на вредните бактерии и гъбички.

Acidophilus, както всички лактобацили (има най-малко 56 вида), е грам-положителна, анаеробна, основно бактерия, но при определени условия може да стане аеробна. Това е от особено значение, тъй като може да лиши вредните аеробни микроорганизми от кислород. Както подсказва думата "аеробни", кислородът е необходим за оцеляването на тези организми.

Употребата им е показана при състояния като диария, запек, раздразнени черва, вагинит, стомашно-чревни разстройства (подуване на корема) и при прием на антибиотици.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.

Не приемайте с горещи напитки, защото топлината допринася за промяна на жизнеспособността на бактериите.

Да се приема поне 2 часа след прием на който и да е антибиотик.

Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно с 1 чаша мляко или вода.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Да се съхранява за предпочитане в хладилник.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук