Natures Plus Astragalus 450mg - Хранителна добавка за имунитет, 60 veg caps

Natures Plus Astragalus 450mg - Хранителна добавка за имунитет, 60 veg caps

код на продукта: 036330
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  109,58лв. (56,05€)

Natures Plus Astragalus 450mg - Хранителна добавка за имунни, 60 зеленчукови капачки Имунен стимулант и следователно противораков. Срещу стенокардия и настинки. Полезен за бъбреците. Смята се също за полезен при синдром на хронична умора, високо к...  още

80,98лв. (41,42€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467071124

Natures Plus Astragalus 450mg - Хранителна добавка за имунни, 60 зеленчукови капачки

Имунен стимулант и следователно противораков. Срещу стенокардия и настинки. Полезен за бъбреците. Смята се също за полезен при синдром на хронична умора, високо кръвно налягане, инфекции, възпаления, язви, възпалено гърло, вирусен хепатит и вирусен миокардит, СПИН, в случаи на намален брой на белите кръвни клетки и намалена плодовитост. Препоръчва се от билкари по време на химиотерапия / лъчетерапия за намаляване на страничните ефекти.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, която предлага постоянните ползи от точната активност, по една капсула дневно или според препоръките на Вашия лекар.

Предупреждения: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате какъвто и да е билков продукт. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на някакво заболяване. Това не е продукт с рецепта. Това е хранителна добавка, произведена с възможно най -високите стандарти за качество. HerbaShield: Изключителна система за чистота и безопасност, която включва светлоустойчива бутилка, херметично затворено вътрешно уплътнение, абсорбиращ влага пакет, защитен капак и пълно уплътнение на бутилката.

Всяка билкова капсула съдържа 450 mg титруван екстракт от астрагал (Astragalus membranaceus), съдържащ поне 0,4% (1,8 мг) в 4″Hydroxy-3″-methoxyisoflavone 7-sug.

Други съставки: Силиций, микрокристална целулоза, растителна целулоза (USP), пречистена вода.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук