Now Foods Brain Elevate™ Хранителна добавка за правилна мозъчна функция и подобряване на паметта 60veg.caps

Now Foods Brain Elevate™ Хранителна добавка за правилна мозъчна функция и подобряване на паметта 60veg.caps

код на продукта: 032378
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  113,98лв. (58,30€)

Now Foods Brain Elevate™ Хранителна добавка за добро Церебрална Режим & Увеличаване на паметта 60 VegCaps Мултиформула. Мозъчна функция - Подобряване на паметта.  Формула Brave Elevate™ на СЕГА има уникална комбинация от съставки което осигуряв...  още

74,07лв. (37,89€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739033031

Now Foods Brain Elevate™ Хранителна добавка за добро Церебрална Режим & Увеличаване на паметта 60 VegCaps

Мултиформула. Мозъчна функция - Подобряване на паметта.

Формула Brave Elevate™ на СЕГА има уникална комбинация от съставки което осигурява максимална подкрепа и подобряване на мозъчните и умствените процеси. По -специално:

◇ Съставките на Hyperzine Complex (Huperziaserrata) и стандартизиран RoseOx® имат способността да подобряват паметта, настроението и концентрацията. По -конкретно, Hyperzine complex то може за да се предотврати разграждането на ацетилхолин, химикал в мозъка, който играе роля решаваща роля за яснотата и правилното функциониране на паметта.

◇ Фосфатидил серинът или фосфатидилсеринът е важен химикал с антидепресантни свойства което подобрява паметта и умствената острота при млади и стари хора. В допълнение, той е полезен в ситуации, свързани със старческа деменция, умствена умора и стрес.

◇ Екстракт от гинко biloba има мощни антиоксиданти, които се борят с ефектите на свободните радикали, основните причини за стареенето и деменцията. Те също така защитават очите, сърдечно -съдовата и централната нервна система.

◇ Екстрактът от Centella asiatica Традиционно се използва в регионите на Източна Азия за стимулиране на умствените функции.

* RoseOx® is a registered trademark of Hauser Inc.

Приемайте по 1 капсула веднъж или два пъти дневно.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза без съвет от лекар.

Внимание: Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антиконвулсанти, антидепресанти и / или антикоагуланти.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако имате чернодробно заболяване, имате нарушения на кръвосъсирването или планирате извършване на планирана операция.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук