Now Foods Hair, Skin & Nails Хранителна добавка за усъвършенствана форма на разтворен и бионаличен кератин 90caps

Now Foods Hair, Skin & Nails Хранителна добавка за усъвършенствана форма на разтворен и бионаличен кератин 90caps

код на продукта: 032373
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  155,42лв. (79,50€)

Now Foods Разширена хранителна добавка за коса, кожа и нокти Разтворени и бионалични кератинови капсули 90 Клинична формула за коса, нокти и кожа, с бионаличен кератин, хидролизиран колаген и хиалуронова киселина. Клинично усъвършенстваната фор...  още

132,12лв. (67,58€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739033734
Вижте също и продуктите в категориите:
Коса, нокти и кожа, Витамини за коса, Добавки за косопад

Now Foods Разширена хранителна добавка за коса, кожа и нокти Разтворени и бионалични кератинови капсули 90

Клинична формула за коса, нокти и кожа, с бионаличен кератин, хидролизиран колаген и хиалуронова киселина.

Клинично усъвършенстваната формула за коса, кожа и нокти на NOW Solutions съдържа стандартната съставка Cynatine HNS, усъвършенствана форма на разтворен и бионаличен кератин, клинично доказана и тествана за увеличаване на силата, блясъка и блясъка на косата. Cynatine HNS също помага да се поддържат здрави и трайни нокти, както и еластичността на кожата. Кератинът е името, дадено на семейство влакнести протеини, които са основният градивен елемент на външния слой на кожата. Кератинът също е важен компонент на косата и ноктите. Кератинът, както всички протеини, се състои от различни аминокиселини и е установено, че е мек и еластичен по кожата, косата и ноктите.

Съставът Cynatine HNS е естествен разтворен кератин, получен от овча вълна от стандартен производствен метод, който поддържа целостта на кератина. Този уникален кератин е силно бионаличен, което го прави изключително ефективен за защита на косата, кожата и ноктите. В допълнение, тази съставка осигурява допълнителни ползи против стареене чрез способността си да подпомага производството на глутатион и пероксиддисмутаза (SOD), които помагат за неутрализиране на свободните радикали и предпазват от износване на стареенето. В допълнение към компонента Cynatine HNS, продуктът съдържа хидролизиран колаген и хиалуронова киселина, които взаимодействат с компонента Cynatine HNS.

Cynatine® е регистрирана търговска марка на Roxlor, LLC.; Американски патент 7 838 042 и висящи патенти и търговската марка TRAACS® се използват с лиценз от Albion Laboratories, Inc.

Приемайте по 3 капсули дневно с храна.

Диетичните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на някакви човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар дали сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда.

* Опаковката може да съдържа пакет Ageless® Oxygen Absorbers, който помага да се контролира влагата по време на живота на продукта. Не консумирайте и не изваждайте от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук