Now Foods Methyl B-12 5.000 mcg (Methylcobalamin) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 60 Lozenges

Now Foods Methyl B-12 5.000 mcg (Methylcobalamin) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 60 Lozenges

код на продукта: 032256
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  134,68лв. (68,89€)

Now Foods Methyl B-12 5.000 mcg (Methylcobalamin) Хранителна добавка за нормална мозъчна функция 60 таблетки за смучене Коензим В -12 - Максимално усвояване - Анемия - Нервна система - Нормална клетъчна функция - Червени кръвни клетки. with Fol...  още

87,43лв. (44,72€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739004963

Now Foods Methyl B-12 5.000 mcg (Methylcobalamin) Хранителна добавка за нормална мозъчна функция 60 таблетки за смучене

Коензим В -12 - Максимално усвояване - Анемия - Нервна система - Нормална клетъчна функция - Червени кръвни клетки.

with Folic Acid

Метилкобаламин (B-12) Той активно играе важна роля за образуването на червени кръвни клетки, за нормалното функциониране на мозъка и нервната система, както и за регулирането на имунната система.

Според международната литература, метилокобаламинът има метаболитни ползи и възможни терапевтични приложения, които не се предлагат от други форми на витамин В-12. Въпреки че цианокобаламинът е най-честата форма на витамин В-12 в хранителните добавки, той трябва да се превърне в метилкобаламин или аденозилкобаламин.

Метилкобаламинът участва в синтеза на метионин. Това помага за намаляване на нивата на хомоцистеин, които са признати за рисков фактор за сърдечно -съдови заболявания. Той е важен и за образуването на невротрансмитерите допамин и серотонин.

Хранителните дефицити, ензимните дефекти и тъканните аномалии могат да намалят способността на организма да синтезира тези активни форми. Дефицитът на кобаламин може да причини мегалобластна анемия, периферна невропатия, раздразнителност, деменция, депресия, повишен риск от миокарден инфаркт и инсулт.

Биологично активната форма на метил В-12 е мощен донор на метилови групи в миелиновата обвивка, която изолира нервните влакна и регенерира увредените неврони.

Вземете 1 таблетка за смучене веднъж дневно като хранителна добавка. Дъвчете или задръжте таблетката за смучене в устата си, докато се разтвори напълно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук