Now Foods Methyl B-12 за нормалната функция на мозъка на нервната система и имунната 1000mcg 100tabs

Now Foods Methyl B-12 за нормалната функция на мозъка на нервната система и имунната 1000mcg 100tabs

код на продукта: 032165
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  67,25лв. (34,40€)

Now Foods Methyl B-12 за нормалната функция на мозъка на нервната система и имунните 1000mcg 100tabs Метилкобаламин (В-12) активно играе важна роля за образуването на червени кръвни клетки, за нормалното функциониране на мозъка и нервната система,...  още

43,71лв. (22,36€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739004956

Now Foods Methyl B-12 за нормалната функция на мозъка на нервната система и имунните 1000mcg 100tabs

Метилкобаламин (В-12) активно играе важна роля за образуването на червени кръвни клетки, за нормалното функциониране на мозъка и нервната система, както и за регулирането на имунната система.

Според международната литература метилкобаламинът има метаболитни ползи и възможни терапевтични приложения, които не се предлагат от други форми на витамин В-12.

Въпреки че цианокобаламинът е най-често срещаната форма на витамин В-12 в хранителните добавки, той трябва да се превърне в метилкобаламин или аденозилкобаламин.

Метилкобаламин участва в синтеза на метионин. Това помага за понижаване на нивата на хомоцистеин, които са признати за рисков фактор за сърдечно -съдови заболявания. Той е важен и за образуването на невротрансмитерите допамин и серотонин.

Хранителните дефицити, ензимните дефекти и тъканните аномалии могат намаляват способността на организма да синтезира тези активни форми.

Дефицитът на кобаламин може да причини мегалобластна анемия, периферна невропатия, раздразнителност, деменция, депресия, повишен риск от миокарден инфаркт и инсулт.

Биологично активната форма на метил В-12 е мощен донор на метилови групи в миелиновата обвивка, която изолира нервните влакна и регенерира увредените неврони.

Вземете 1 таблетка за смучене веднъж или два пъти на ден като хранителна добавка. Дъвчете или задръжте таблетката за смучене в устата си, докато се разтвори напълно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук