Nuk Vario Express Steam Sterilizer 1 бр

Nuk Vario Express Steam Sterilizer 1 бр

Парен стерилизатор

код на продукта: 027730
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  168,01лв. (85,94€)

Nuk Vario Express Steam Sterilizer Парен стерилизатор 1 бр Парен стерилизатор NUK, за до 6 шишета и аксесоари. Стерилизира бързо и надеждно в рамките на 6 минути. Хигиената се превръща в основен приоритет в семейството с деца, особено през първите...  още

131,06лв. (67,04€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4008600237914

Nuk Vario Express Steam Sterilizer Парен стерилизатор 1 бр

Парен стерилизатор NUK, за до 6 шишета и аксесоари. Стерилизира бързо и надеждно в рамките на 6 минути. Хигиената се превръща в основен приоритет в семейството с деца, особено през първите месеци от живота, тъй като имунната система на новородените все още не е напълно развита. С парния стерилизатор NUK можете да сте сигурни, че микроорганизмите са надеждно елиминирани от шишета, биберони и аксесоари. Въпреки това, парният стерилизатор не само осигурява пълна и задълбочена стерилизация, но и улеснява ежедневния семеен живот.

Парният стерилизатор NUK Vario Express стерилизира бебешките бутилки и премахва 99,9% от микробите без използването на каквито и да било химикали. В същото време уредът предлага максимално удобство, тъй като шестте преместващи се лоста и кошницата за аксесоари могат да се подреждат според нуждите. Това означава, че има място за до 6 класически бебешки бутилки. В допълнение, заедно с бутилки, залъгалки, аксесоари също могат да бъдат стерилизирани бързо и надеждно и пръстени за зъби в подвижната кошница. След като бъде включен, електрическият стерилизатор NUK загрява и кипва водата в него. С топлината на атмосферата, създадена от парата при температура над 90°C, микробите се унищожават и можете надеждно да използвате всички части, които са стерилизирани. Ако капакът не е отворен, компонентите остават стерилни вътре в устройството до 24 часа.

Само с натискане на бутон започва процесът на почистване и след приключване на стерилизацията уредът се изключва автоматично. Бебешките шишета и биберони могат да се стерилизират толкова лесно без допълнително време. Това е особено важно, когато времето е притиснато и родителите трябва да демонстрират способността си да управляват множество задачи едновременно. Със своя модерен и компактен дизайн стерилизаторът NUK Vario Express пасва на всяка кухня.

Включва: 1 щипка за бутилка, 1 кошница за аксесоари, 1 решетка и 6 решетки.

  1. Сложете 110 мл вода в основата.
  2. Разположете решетките и/или кошницата, както е необходимо, и поставете бутилките или аксесоарите.
  3. Затворете капака на парния стерилизатор и го включете, за да започне процеса на дезинфекция.
  4. Автоматично се изключва (светлината на захранването се изключва) след стерилизация.

Парният стерилизатор NUK има щепсел EU CEE 7/7.

Предпазни мерки:

За да избегнете повреда поради отстраняване на котления камък и за да гарантирате ефективността на уреда, препоръчваме редовно почистване на котления камък.

 
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук