Philips Sonicare 5100 Protective Clean Whitening 1 брой, код HX6859/29

Philips Sonicare 5100 Protective Clean Whitening 1 брой, код HX6859/29

Електрическа четка за зъби с напреднала технология за нежно почистване и по-бели зъби

код на продукта: 042665
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  351,88лв. (179,99€)

Philips Sonicare 5100 Protective Clean Whitening Електрическа четка за зъби с усъвършенствана технология за нежно почистване 1 брой, код HX6859/29 По-бели зъби. Нежна грижа. Почувствайте разликата между нежното почистване и сензора за налягане,...  още

305,78лв. (156,41€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8710103846734
ТЕГЛО: 560gr
Вижте също продукти в тази категория:
Електрически четки за зъби и аксесоари

Philips Sonicare 5100 Protective Clean Whitening Електрическа четка за зъби с усъвършенствана технология за нежно почистване 1 брой, код HX6859/29

По-бели зъби. Нежна грижа.

Почувствайте разликата между нежното почистване и сензора за налягане, подобрявайки здравето на венците си с до 100% повече от ръчните четки за зъби.

По-бели зъби. Нежна грижа.

Избелва зъбите само за една седмица.

Вграден сензор за налягане

3 функции

1 функция BrushSync

Калъф за пътуване

Избелва зъбите само за една седмица

Кликнете върху главата на четката W2 Optimal White, за да премахнете петна от повърхността и да разкриете по-бяла усмивка. С плътни централни влакна за премахване на петна, клинично доказано е, че избелва зъбите само за една седмица.

Изберете от три функции

С тази четка за зъби можете да настроите четкането според вашите собствени нужди, като изберете една от трите налични функции. Функцията "Почистване" е подходяща за отлично почистване на зъбите. Функцията "Избелване" е идеалният избор за премахване на повърхностни петна. И накрая, функцията "Грижа за венците" добавя допълнителна минута намалена мощност на четкането, за да можете нежно да масажирате венците.

Безопасен и нежен в чувствителни зони, ортодонтска и дентална работа

Можете да сте сигурни, че ще се насладите на безопасното миене на зъбите: нашата звукова технология е подходяща за използване с брекети, пломби, мостове и фасети и предотвратява кариес, като същевременно подобрява здравето на венците.

Philips Sonicare усъвършенствана звукова технология

Усъвършенстваната звукова технология на Philips Sonicare изтласква водата между зъбите, а движенията на четката за зъби разрушават плаката и я почистват, като ви предлага отлично ежедневно почистване.

Предупреждава ви, когато натискате твърде силно

Интензивното миене може да увреди зъбите и венците ви. За да предотврати това, Philips Sonicare ProtectiveClean издава мек, пулсиращ звук, който ви напомня да се отпуснете.

Прикрепя интелигентна дръжка на четката за зъби към интелигентни глави на четката

Технология с микрочип, която открива и синхронизира интелигентната глава на четката с интелигентната дръжка. Сдвояването на интелигентна дръжка и интелигентна глава на четката е мощна комбинация, която активира интелигентни напомняния за смяна.

Винаги ще знаете кога да смените главите на четката

Всички глави на четките се износват с течение на времето. Но технологията BrushSync следи колко дълго използвате главата на четката и колко силно миете. Когато дойде време да го смените, светлинка на дръжката и кратък звуков сигнал ще ви предупредят. По този начин можете да сте сигурни, че главата на четката винаги предлага невероятни резултати.

Те ви насърчават да си миете зъбите старателно

Имате ли нужда от електрическа четка за зъби с таймер? QuadPacer ви уведомява кога имате точното време за почистване на всяка част от устата си, докато Smartimer ви уведомява кога сте измили зъбите си за препоръчаните две минути.

Прави пътуването по-лесно за вас

Калъфът за пренасяне с отлично качество ви позволява да съхранявате четката си за зъби по хигиеничен начин, докато с малката база за зареждане при пътуване винаги можете да я зареждате по време на движенията си. Така че можете да се насладите на две седмици нормална употреба само с едно пълно зареждане, но зарядното устройство е само билетът за по-дълги пътувания.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук