Quest Bio C Complex Vitamin C Bioflavonoids 500mg 30tabs

Quest Bio C Complex Vitamin C Bioflavonoids 500mg 30tabs

Хранителна добавка, която допринася за производството на енергия

код на продукта: 006973
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  25,32лв. (12,95€)

Quest Bio C Complex Витамин С Биофлавоноиди 500 mg Хранителна добавка, която допринася за производството на енергия 30 таблетки Хранителната добавка Bio C Complex на Quest доставя на организма 500 mg витамин C в комбинация с 500 mg биофлавоноиди, ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205965105011
ТЕГЛО: 56gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Quest Bio C Complex Витамин С Биофлавоноиди 500 mg Хранителна добавка, която допринася за производството на енергия 30 таблетки

Хранителната добавка Bio C Complex на Quest доставя на организма 500 mg витамин C в комбинация с 500 mg биофлавоноиди, които повишават усвояването му.

Витамин С предпазва клетките на тялото от оксидативен стрес, допринася за производството на енергия, намалява умората и спомага за нормалното образуване на колаген в кръвоносните съдове, кожата, венците, зъбите и ставния хрущял. Комбинацията от витамин С и биофлавоноиди се счита за много полезна и се среща много често в природата.

Витамин С също допринася за поддържане на правилното функциониране на сърцето и кръвоносната система. Допринася за метаболизма на липидите, тонуса на съдовете, както и на кръвоносните съдове на съединителната тъкан. Като антиоксидант, предпазва от пероксидацията на мастните киселини, получени от свободните радикали, и допринася за доброто здраве на кръвоносните съдове.

Витамин С допринася за доброто функциониране на имунната система, като помага на организма да се предпази от вируси, настинки и грип. Приемът му е особено полезен през есенните и зимните месеци, но и през пролетта, когато се появяват сезонните алергии.

  • Таблетка с бързо освобождаване, предназначена за незабавно освобождаване на витамин С в рамките на 30 минути за бързо снабдяване на тъканите.
  • Подходящ за вегетарианци и вегани.
  • Не съдържа глутен и лактоза.
  • Bio C Complex на Quest е хранителна добавка и не замества балансираното хранене. No. Gn. EOF: 70842/05-10-2012.

Една до три таблетки на ден с храна и вода.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25oC. Дръж далеч от деца.

Дози над 1000 mg витамин С могат да причинят леко стомашно разстройство при чувствителни организми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Пазете от малки деца. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешение за търговия от EOF.

Една таблетка осигурява:

Витамин Ц 500mg
Цитрусов биофлавоноиден комплекс 500mg

Vitamin C (with hydroxypropylmethylcellulose), Citrus Bioflavonoids Complex (citrus powder, calcium sulphate, cellulose, stearic acid, magnesium stearate, guar gum), di-Calcium Phosphate, Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Anti-caking agent: Silicon Dioxide, Glazing Agent: Hydroxypropylmethylcellulose.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук