Quest Kidzbiotix 30 Chew.tabs

Quest Kidzbiotix 30 Chew.tabs

Хранителна добавка за доброто функциониране на червата на децата

код на продукта: 005553
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  40,98лв. (20,96€)

Quest Kidzbiotix Хранителна добавка за добро функциониране на червата на децата 30 Chew.tabs KidzBiotix от Quest е хранителна добавка с полезни бактерии в дъвчаща форма, специално създадена за доброто функциониране на червата на децата. KidzBio...  още

32,77лв. (16,76€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5022339613015

Quest Kidzbiotix Хранителна добавка за добро функциониране на червата на децата 30 Chew.tabs

KidzBiotix от Quest е хранителна добавка с полезни бактерии в дъвчаща форма, специално създадена за доброто функциониране на червата на децата.

KidzBiotix съдържа четири различни полезни бактерии, за които е доказано, че допринасят за баланса на чревната флора на децата, като помагат на тялото да предотврати растежа на патогенни бактерии, които могат да причинят диария, запек или други стомашно-чревни разстройства.

KidzBiotix е идеален и за периоди, когато се приемат антибиотици, тъй като полезните бактерии, които съдържа, помагат за възстановяване на нарушената от тях чревна флора. Допълването с полезни бактерии може да помогне на малките деца да развият балансирана чревна флора, което може да има положително въздействие върху бъдещото им здраве.

Приятелските бактерии на KidzBiotix запазват стабилността си до изтичане на срока на годност на продукта и преживяват преминаването през стомаха, действайки директно в червата.

  • Специално създаден за деца над 1 година.
  • Таблетки за дъвчене с прекрасен вкус на цариградско грозде (за възраст 1-3 години се препоръчва таблетката да се натроши и да се добави към течна или твърда храна).
  • Подходящ за вегетарианци и вегани.
  • Не съдържа глутен и лактоза.
  • KidzBiotix е хранителна добавка и не замества балансираното хранене. No. Gn. EOF: 67283/25-07-2017.

Деца над 3 години: Една до две дъвчащи таблетки на ден. Таблетките трябва да се дъвчат, а не да се поглъщат цели.

Деца от 1 до 3 години: Натрошете таблетката и добавете към твърда или течна храна.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25oC. Дръж далеч от деца.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Пазете от малки деца. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешението за търговия от EOF.

Dextrose anhydrous, Microcrystalline Cellulose, Lyophilised Lactobacilli Culture, Blackcurrant Flavour, Precipitated Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Beetroot Powder, Antioxidant: Citric Acid.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук