Rene Furterer Vitalfan Progressive Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули 2 + 1 подарък

Rene Furterer Vitalfan Progressive Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули 2 + 1 подарък

код на продукта: 013282
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  97,75лв. (50,00€)

Rene Furterer Vitalfan Прогресивна хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капачки 2 + 1 подарък Диетична добавка René Furterer Vitalfan Progressive Hair Loss комбинира растителни активни съставки и витамин B8, който насърчава метаболизма на ...  още

85,04лв. (43,50€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770203899

Rene Furterer Vitalfan Прогресивна хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капачки 2 + 1 подарък

Диетична добавка René Furterer Vitalfan Progressive Hair Loss комбинира растителни активни съставки и витамин B8, който насърчава метаболизма на макронутриенти, като кератин за коса.

Той съчетава растителни активни съставки и витамин В8, който насърчава метаболизма на макронутриенти, като кератин за коса; витамин В6, който помага за регулиране на действието на хормоните; витамин Е и цинк с антиоксиданти.

1 МОНО КАПСУЛА НА ДЕН, по време на хранене за 3-ма. За употреба Само от възрастни. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на пълноценното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и в случай на антихипертензивно лечение. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на човешка болест. Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Съхранявайте далеч от светлина на хладно и сухо място. Комбинирайте с TRIPHASIC VHT ATP, интензивната грижа за подмладяване срещу косопад. КАК СЕ РАЗДЕЛЯ ПРОГРЕСИВНИЯТ КОСОПАД ОТ РЕАКТИВНИЯ? Забелязвате намаляване на плътността на косата си за по-малко от 3 месеца. Косата ви пада обилно и внезапно. Можете да ги намерите навсякъде: на възглавниците си, на четката, на пръстите и т.н.: имате реактивен косопад. : Забелязвате намаляване на плътността на косата си за по-малко от 3 месеца. Косата ви пада обилно и внезапно. Можете да ги намерите навсякъде: на възглавниците си, на четката, на пръстите и т.н.: имате реактивен косопад.

Прогресивното намаляване на плътността на косата може да се дължи на три фактора. За да поддържате косата здрава и силна, е важно да работите върху тези три фактора: 1. Съдови: Увеличете максимално приема на основни хранителни вещества и енергия за синтеза на кератин, основният компонент на косата. 2. Сериен: Регулиране на секрецията на косъма, което причинява задушаване на космения фоликул. 3. Тъкани: Защита на космения фоликул и тъканите от оксидативно увреждане. Масло от тиквени семки (Cucurbita pepo) - Рибен желатин - Сух екстракт от кресон (Nasturtium Officians L.) - Стягане: Глицерин - Дебелина: Жълт пчелен восък - Сух екстракт от цитрусови плодове, съдържащ 45% биофлавоноиди (Citrus aurantium) - Цинков сулфат монохидрат - D I-алфа токоферол ацетат - Царевично нишесте (Zea corn) -Емулгатор: Соев лецитин - Ароматизатор - Рентинол палмитат - Пиридоксин хидрохлорид - Биотин.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук