Vican Wise Men BAld Head 3 in 1 Care Cream Spicy 100ml

Vican Wise Men BAld Head 3 in 1 Care Cream Spicy 100ml

Слънцезащитен крем, успокояващ и защитен крем за скалп с аромат на кардамон и портокал

код на продукта: 041262
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,21лв. (17,50€)

Vican Wise Men BAld Head 3 в 1 крем за грижа Пикантен 100 мл Слънцезащитен крем, успокояващ и защитен крем за скалп с аромат на кардамон и портокал Wise Men Bald Head 3in1 Care Cream защитава и се грижи за открития скалп от външни фактори, коит...  още

15,39лв. (7,87€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204559516011
ТЕГЛО: 133gr

Vican Wise Men BAld Head 3 в 1 крем за грижа Пикантен 100 мл

Слънцезащитен крем, успокояващ и защитен крем за скалп с аромат на кардамон и портокал

Wise Men Bald Head 3in1 Care Cream защитава и се грижи за открития скалп от външни фактори, които го засягат (силен студ, замърсители на въздуха и др.), Докато слънцезащитният му крем SPF20 с UVA / UVB филтри предлага защита от слънчева радиация. Неговият активен състав с естествени съставки и масла, помага за намаляване на сухотата, сърбежа и усещането за „дърпане“, като същевременно успокоява незначителните раздразнения в резултат на бръсненето. Иновативната съставка SymReboot L19 зачита микробиома на кожата, като същевременно помага за хидратирането и свързването на кожата.

Гроздово масло
Масло от жожоба
Слънчогледово олио
Бадемово масло
Масло от шеа
Витамин Е
Таурин
Сибирски женшен
SymReboot L19: Компонент с двойна иновация. 1. Комбинира тенденцията номер 1 днес в козметологията "Наука за микробиома" с 2. Специализирани изследвания за скалпа.

Уважава микробиома на кожата. Видимо намалява образа на сухота. Успокоява зачервяването и усещането за сърбеж и стягане, създадени от сухота. Помага за хидратиране и стягане на кожата

Масло от гроздови семки: Има силни овлажняващи, антисептични, регенериращи и антиейдж свойства и е идеално за всички типове кожа. Подобрява производството на естествен колаген, тонизира и стяга кожата, докато тя подхранва и възстановява клетките си, придавайки усещане за копринена мекота.

Масло от жожоба: Богато е на витамин Е, протеини и минерали, както и миристинова киселина, която придава омекотяващи и лечебни свойства на маслото. Придава сияние на кожата и я овлажнява.

Слънчогледово масло: Благодарение на своите антиоксидантни свойства, той предотвратява и изглажда признаците на стареене, като в същото време предлага богата хидратация. Драстично третира сухата кожа както на кожата, така и на скалпа

Бадемово масло: Има овлажняващи и успокояващи свойства.

Осигурява на кожата хранителни вещества като витамини А, В1, В2, В6 и Е и предотвратява появата на бръчки и петна. Идеален за суха кожа и раздразнения на кожата и скалпа

Масло от шеа: Силно овлажняващо и регенериращо, богато на незаменими мастни киселини, фитостероли, провитамин А, витамини Е и D и алантоин, използвани за защита на кожата от вятър, суха кожа и слънце, както и за лечение на кожни проблеми, малки рани и изгаряния.

Витамин Е: Известен е със своите антиоксидантни свойства. Предотвратява разрушаването на клетките и действа срещу свободните радикали.

Таурин: Това е важна аминокиселина, която стабилизира и регулира водния баланс в кожата. Предпазва клетъчните мембрани и прави кожата по-трайна.

Сибирски женшен: Той действа като антиоксидант и осигурява енергия за потъмняване на кожата, помагайки й да устои на ежедневните трудности (студ, топлина, бактерии).

Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.

Поставете достатъчно количество на дланите си и го нанесете с нежни, кръгови движения върху открития скалп, докато се абсорбира.

Външна употреба.
Избягвам зрителен контакт.
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от деца.

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C14-22 Alcohols, Panthenol, Triethanolamine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianthus Annuus Hybrid Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Allantoin, Lactobacillus Ferment, Taurine, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Silica, Microcrystalline Cellulose, Parfum (Fragrance), C12-20 Alkyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Hydroxyacetophenone, PEG-100 Stearate, Maltodextrin, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Coumarin, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Cinnamal, Citronellol

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук