Aboca RuscoVen Bio Gel 100ml

Aboca RuscoVen Bio Gel 100ml

Гел за намаляване на чувството за тежест в долните крайници

код на продукта: 054910
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  32,26лв. (16,50€)

Aboca RuscoVen Bio Gel Гел за намаляване на чувството за тежест в долните крайници 100 мл RuscoVen bioGel е козметична формула, която отговаря на строгите стандарти за качество, наложени от законодателството за биологичните козметични продукти.още

25,81лв. (13,20€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472004769
Вижте също продукти в тази категория:
Уморени - Тежки крака

Aboca RuscoVen Bio Gel Гел за намаляване на чувството за тежест в долните крайници 100 мл

RuscoVen bioGel е козметична формула, която отговаря на строгите стандарти за качество, наложени от законодателството за биологичните козметични продукти.
Ефективността на този продукт се дължи на синергичното действие на лиофилизирани екстракти от Рускус и Див кестен и хидроалкохолни екстракти от Червена лоза и Хидрокотил, които, смесени във воден разтвор на мукополизахариди от Алтея, осигуряват високо съдържание на активни вещества.

Поради тази причина RuscoVen bioGel придава жизненост и еластичност на кожата и намалява усещането за тежест в долните крайници, особено в края на деня.
Изборът на екстракт от ирландски лишей, червено водорасло, известно като карагенан с естествен коагулантен ефект, като основа за формулирането на гела, позволява избягване на обичайните коагуланти петролни производни и производството на гел, който, като образува незабележимо филм, запазва върху кожата, през целия ден, свойствата на съдържащите се активни вещества. Съставът е завършен от етерично масло от мента с подмладяващ ефект.

ОРГАНИЧЕН КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ
Продукт, който е произведен в съответствие с производствения стандарт „Регламент за производство на органични козметични продукти“, който предвижда използването на суровини от биологично земеделие (Регламент EC 834/2007) и използването на натурални козметични съставки и/или с естествен произход, максимална съвместимост с кожата и щадящи околната среда. Естествен аромат, дължащ се на използването на чисти етерични масла и растителни екстракти.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, БЕЗ SLS ИЛИ SLES, ПЕТРОЛНИ ПРОИЗВОДНИ, ПАРАВЕНИ, PEG, ОЦВЕТИТЕЛИ И СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИЗИ – БЕЗ ГМО

Нанесете достатъчно количество от гела, като натиснете специалната безвъздушна дюза и нежно масажирайте засегнатия участък от кожата с прави движения отдолу нагоре.
Препоръчително е да се прилага два пъти дневно, за предпочитане сутрин и вечер, след локално измиване с хладка вода, ако е възможно. Безвъздушната дюза запазва характеристиките и качеството на продукта непроменени във времето и прави приложението и дозирането по-практично. Лекото оцветяване и отразяващата способност на гела се дължи на наличието на активни вещества и естествеността на състава.

Лиофилизирани екстракти: корен от рускус 0,7% (титриран до общи рускогенини 10%), плодове от конски кестен 0,5% (титриран до тритерпенови гликозиди, изразени като есцин 17%). Хидроалкохолни екстракти: Листа от кресон 5%, Листа от червена лоза 2%. Воден разтвор на мукополизахариди от корен на алтея 69,8%. Етерично масло от мента 1%.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук