Beauty Routine

ВЛЮБЕТЕ СЕ В НОВАТА СИ РУТИНА ЗА КРАСОТА!

Открийте най-добрата комбинация от грижа и грим с CeraVe и от NYX Professional Make Up! Обновете есенната си рутина, като поддържате кожата си хидратирана и добавяте малко тиквена подправка към грима си.

Стъпка 1: Подготовка

Хидратирането на лицето е стъпка номер едно във всяка рутинна грижа за кожата. Изберете овлажнител за лице с 3 основни серамида, които помагат за възстановяване на епидермалната бариера

Стъпка 2: Основа

Ако искате равномерно, естествено покритие с дълготрайност и леко усещане върху кожата, изберете фон дьо тен и серумен коректор от серията Bare with Me. Благодарение на активните си съставки като Matcha и Niacinamide, те се грижат за кожата, като същевременно замазват всякакъв вид несъвършенства.

Стъпка 3: Изпъкнал цвят

Открийте необходимите продукти за постигане на абсолютните тенденции в грима на есента, тиквени подправки и еспресо грим.

Стъпка 4: Премахване на грим и хидратация

Стъпка, която не трябва да се пропуска от вашата рутина, е почистването. Използвайте ефективен почистващ препарат, който премахва грима, маслото, мръсотията и мръсотията. Комбинирайте го с овлажнител за лице, за да завършите рутинната си грижа за кожата!

  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video