Beezcare Shower Gel Face - Body with Honey & Propolis Extracts 500ml

Beezcare Shower Gel Face - Body with Honey & Propolis Extracts 500ml

Душ-пяна за лице - тяло с екстракт от мед и прополис

код на продукта: 055903
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  22,09лв. (11,30€)

Beezcare Shower Gel Face - Body с екстракти от мед и прополис Душ гел за лице - тяло с екстракти от мед и прополис 500 мл BeezCare™ мека душ пяна за ежедневна грижа с неутрално pH 5.5, подходяща за тяло и лице, обогатена с екстракти от мед, пропол...  още

21,00лв. (10,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001647163
Вижте също и продуктите в категориите:
Душ гелове, Почистващи гелове, Грижа за лицето

Beezcare Shower Gel Face - Body с екстракти от мед и прополис Душ гел за лице - тяло с екстракти от мед и прополис 500 мл

BeezCare™ мека душ пяна за ежедневна грижа с неутрално pH 5.5, подходяща за тяло и лице, обогатена с екстракти от мед, прополис и естествени омекотители.

Изследваният състав с почистващи агенти, които не съдържат SLES и SLS, предлага нежно и ефективно почистване, без да дехидратира и дразни кожата. Медът и прополисът предлагат подхранване и антиоксидантна защита, осигуряват цялостна грижа за кожата, придават й мекота и неповторимо усещане за свежест.

Защо BeezCare™ душ гел?

Пчелен мед

Медът е широко приет в света на естествената грижа за кожата заради своите подхранващи и лечебни свойства. От древни времена медът се използва за терапевтични цели. Древните египтяни, китайци, гърци и римляни са използвали мед за лечение на рани, стомашни разстройства и изгаряния.

По-конкретно, Хипократ специално препоръчва меда за лечение на рани, кашлица и болки в гърлото, очни заболявания и локална антисептика.

Медът съдържа повече естествени антиоксиданти (вещества, които намаляват отрицателните ефекти на свободните радикали) от почти всеки друг източник с естествен произход. Освен това съдържа много аминокиселини, витамини, минерали и ензими.

Като цяло медът има много ползи за здравето на кожата, тъй като помага при лечението на кожни заболявания, както и при заздравяването на рани. Множеството ползи от меда се основават на високото му съдържание на естествени антиоксиданти и успокояващи фактори, които допринасят за укрепване здравето на кожата.

прополис

Прополисът е антибиотик на природата и една от нейните най-добре пазени тайни. Балансира проблемната кожа, отпушва порите и ускорява растежа на клетките, като същевременно успокоява и заздравява кожата.

Използвайте ежедневно, като нанесете върху мокра кожа и изплакнете обилно с вода.

AQUA (WATER), SODIUM COCO-SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, INULIN, MEL (HONEY) EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), DECYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, GLYCERYL OLEATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, POLYQUATERNIUM-10, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук