Dove Calming Pistachio & Magnolia Shower Gel 450ml

Dove Calming Pistachio & Magnolia Shower Gel 450ml

Релаксираща пяна с аромат на шамфъстък и магнолия

код на продукта: 054587
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  10,73лв. (5,49€)

Dove Успокояващ душ гел с шам фъстък и магнолия 450 мл Релаксиращ душ гел с аромат на крем с шам фъстък и магнолия 450 мл Чувствате, че имате нужда от момент на спокойствие? С успокояващия крем с шам фъстък и душ гел с магнолия, загърбвайте стреса...  още

7,51лв. (3,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720181361685
Вижте също продукти в тази категория:
Душ гелове

Dove Успокояващ душ гел с шам фъстък и магнолия 450 мл Релаксиращ душ гел с аромат на крем с шам фъстък и магнолия 450 мл

Чувствате, че имате нужда от момент на спокойствие? С успокояващия крем с шам фъстък и душ гел с магнолия, загърбвайте стреса от натовареното ежедневие. Този релаксиращ душ гел е подсилен с естествени за кожата почистващи агенти и овлажняващи съставки за дълготрайна грижа за вашата кожа. С богатата комбинация от крем от шам фъстък и прохладен аромат на магнолия, тази кремообразна и богата формула отпуска сетивата ви под душа - отмивайки стреса от ежедневието.

Тайната на гладката кожа вече е известна. Нашият душ гел с шам фъстък и магнолия е направен с меки почистващи агенти във формула без SLES, която зачита микробиома на кожата, нейния външен защитен щит. С естествени съставки за овлажняване на кожата ви помага да получите мека и гладка кожа след само един душ. Дайте на кожата си дълбокото подхранване, което заслужава, като същевременно дадете на ума си момент на спокойствие и релаксация.

Dove Успокояващ крем с шам фъстък и душ гел с магнолия за възстановяване на баланса на кожата
Лека, подхранваща формула за по-мека кожа
С естествени овлажняващи фактори за поддържане на естествената влажност на кожата
С питателен крем от шам фъстък и прохладен аромат на магнолия
Нежен към микробиома на кожата и без SLES
Дерматологично тестван душ гел

Перфектен за:

Грижа за суха кожа
Насладете се на по-мека и гладка кожа само след един душ. Dove Успокояващ крем с шам фъстък и душ гел с магнолия помага за поддържане на естествената влажност на кожата - за дълготрайна грижа.
Ежедневна грижа
Пренасочете ума си с тази пяна за вана с крем от магнолия и шамфъстък. Шам фъстъкът е известен като плод, богат на мазнини и магнолия, като меко и чувствено цвете, което ви помага да се отпуснете - давайки ви момент спокойствие всеки ден.
Грижа за кожния микробиом
Душ гелът на Dove, без SLES, е формулиран да бъде нежен към микробиома на кожата, нейния външен защитен щит. Направена с подхранващ фъстъчен крем и обогатена с естествени почистващи агенти за кожата, тази композиция зачита нейния микробиом по време на душ.

Душът е част от ежедневната ви рутинна грижа за тялото, така че защо не го превърнете в петминутна грижа за себе си? Пуснете любимите си песни, запалете няколко свещи във ваната и се насладете на прекрасните аромати на шамфъстък и магнолия и няма да съжалявате.

Нанесете успокояващия душ гел с шамфъстък и магнолия върху цялото си тяло, като масажирате нежно.
Създайте богата пяна и изплакнете добре с топла вода, за да разкриете вашата сияйна и подмладена кожа.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Carbomer, Glycol Distearate, Caprylyl Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Lauric Acid, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Isethionate, Palmitic Acid, PPG-6, Sodium Gluconate, Hydroxystearic Acid, Pistacia Vera Seed Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук