Frezyderm Promo Baby Cream 2 бр (2x175ml)

Frezyderm Promo Baby Cream 2 бр (2x175ml)

Водоустойчив успокояващ крем за смяна на пелена

код на продукта: 059419
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  49,58лв. (25,36€)

Frezyderm Promo Baby Cream Водоустойчив успокояващ крем за смяна на пелени 2 броя (2x175ml) Нежен, защитен и водоустойчив крем за ежедневна грижа за смяна на пелени. Съставът му е специално създаден за бебета от първия ден на тяхното раждане и съд...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5202888231162
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Frezyderm Promo Baby Cream Водоустойчив успокояващ крем за смяна на пелени 2 броя (2x175ml)

Нежен, защитен и водоустойчив крем за ежедневна грижа за смяна на пелени. Съставът му е специално създаден за бебета от първия ден на тяхното раждане и съдържа безопасен процент цинков оксид, медицинска чистота за защита на кожата, без да пречи на нормалното дишане на кожата.

Съставът му е обогатен с масло от лайка за успокояващ и противовъзпалителен ефект и с пантенол за регенерация и заздравяване на кожата. С тънка течна текстура, която се разнася лесно и се отстранява лесно без триене, преди следващо нанасяне, за да не нарани чувствителната кожа.

Дерматологично тестван.

Върху чиста и суха кожа внимателно нанесете защитния крем върху бедрената област на бебето и след това закрепете чистата пелена.

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Perliquidum, Zinc Oxide, Paraffin, Sorbitan Isostearate, Dimethicone, Propylene Glycol, Acetylated Lanolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Panthenol, Allantoin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Urea, Glycyrrhetinic Acid, Cera Microcristallina, Bisabolol, Magnesium Sulfate, Lavandula Hybrida Oil, Azulene, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Stearyl Stearate, BHT, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Parfum, Alpha Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, d-Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Iroxycitronellal, Isoeugenol, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук