Libytec CombiShield 15caps

Libytec CombiShield 15caps

Хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на имунната система

код на продукта: 045350
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  19,96лв. (10,21€)

CombiShield® е хранителна добавка, съдържаща екстракт от Cistus creticus, лиофилизирано пчелно млечице на прах, цинк и селен. Цинкът и селенът допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Респираторните инфекции са едно от най-чести...  още

19,96лв. (10,20€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001007066
ТЕГЛО: 22gr

CombiShield® е хранителна добавка, съдържаща екстракт от Cistus creticus, лиофилизирано пчелно млечице на прах, цинк и селен. Цинкът и селенът допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

Респираторните инфекции са едно от най-честите заболявания и са важна причина за смъртност и заболеваемост, особено през зимата. Успешното лечение трябва да се комбинира с намаляване на честотата на тяхното начало, намаляване на продължителността и тежестта на техните симптоми и допълнителна толерантност.

Повечето антивирусни лекарства могат да се насочат към вирусен ензим по време на различните етапи на вирусна репликация. Друг метод за предотвратяване на появата на инфекции е регулирането/подсилването на имунната система. Предложени са билкови съединения като алтернативи. Те обикновено са по-безопасни от лекарствата и е по-малко вероятно да бъдат устойчиви на вируси поради сложността на техните действия.

Освен това някои билкови препарати могат да се насочат както към самия вирус, така и към симптомите, причинени от неговата инфекция. Някои от тях също имат антибактериално и антиоксидантно действие.

Cistus creticus (критска ладания или аладанос) е известен още от древността със своите лечебни свойства. Листата на цистуса имат най-високото съдържание на полифеноли от всяко растение в Европа.

Естествените полифеноли проявяват широк спектър от биологични активности. Доказано е, че са мощни антиоксиданти с потенциални ползи за здравето, тъй като са в състояние да защитят сърцето, да поддържат биологичната активност на витамин С, да предпазват от преждевременно стареене на кожата и да свързват вируси и бактерии.

Извлечението от Cistus criticus

  • проявява силно антимикробно и антивирусно действие
  • не води до развитие на толерантност след многократно приложение
  • намалява тежестта и продължителността на симптомите при хора с инфекции на горните дихателни пътища

Пчелното млечице е друг компонент от специално проучения състав на COMBISHIELD. Едно от основните биологично активни съединения е 10-хидрокси-транс-2-деценова киселина (10HDA), ненаситена мастна киселина, която се среща само в природата. Пчелното млечице има важни антимикробни свойства срещу различни патогени. 10HDA може да инхибира активността както на грам-положителните, така и на грам-отрицателните бактерии и гъбички.

Лиофилизиран прах от пчелно млечице

  • има антиоксидантно, противовъзпалително и антимикробно действие
  • има имунорегулаторно действие
  • осигурява основни хранителни вещества и подобрява метаболизма

В допълнение към двата екстракта, два важни микроелемента, цинк и селен, подобряват състава на COMBISHIELD. И двете допринасят за нормалното функциониране на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес.

Всички компоненти на COMBISHIELD действат синергично и допринасят за намаляването

  • честотата и продължителността на инфекцията
  • продължителността и тежестта на симптомите
  • от необходимия фармацевтичен товар

Хората, които могат да се възползват от COMBISHIELD, включват студенти, спортисти, пушачи, възрастни хора, хора с анамнеза за инфекции, хора с анамнеза за депресия и такива с анамнеза за сезонни респираторни инфекции.

Приемът на КОМБИШИЛД се препоръчва преди настъпването на зимата, както и когато честотата на инфекциите започне да се увеличава.

CombiShield® е подходящ за вегетарианци

Приемайте по 1-2 капсули дневно или според указанията на Вашия лекар и фармацевт.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура <25°C на хладно и сухо място (влажност <50%). Да се пази от слънчева светлина и други източници на топлина. Срокът на годност се отнася за продукта, който се съхранява при нормални условия и в затворена опаковка. Да се съхранява в оригиналната опаковка

Cistus creticus extract (standardized on 20% polyphenols), Royal jelly powder, 10-HDA 4%, Zinc bisglycinate, Selenium enriched Yeast, microcrystalline cellulose,

hard capsule:
hydroxypropylmethylcellulose, titanium dioxide

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук