Listerine Advanced Defence Sensitive Устно решение за облекчаване на чувствителността на зъбите 500ml

Listerine Advanced Defence Sensitive Устно решение за облекчаване на чувствителността на зъбите 500ml

код на продукта: 036265
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  15,25лв. (7,80€)

Listerine Advanced Defense Sensitive орален разтвор за чувствителност на зъбите 500ml LISTERINE ADVANCED DEFENSE SENSITIVE перорален разтвор за клинично доказано облекчаване на чувствителността. За най-добри резултати го използвайте редовно два пъ...  още

12,20лв. (6,24€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661203560
ТЕГЛО: 500gr

Listerine Advanced Defense Sensitive орален разтвор за чувствителност на зъбите 500ml

LISTERINE ADVANCED DEFENSE SENSITIVE перорален разтвор за клинично доказано облекчаване на чувствителността. За най-добри резултати го използвайте редовно два пъти дневно в продължение на поне 2 седмици. Продължителната употреба е от съществено значение за трайна защита срещу чувствителност на зъбите.

LISTERINE® ADVANCED DEFENSE ЧУВСТВИТЕЛНО:

Запечатва откритите дентинови тръби чрез отлагане на стабилни кристали както върху повърхността на дентина, така и по-дълбоко в тях

Осигурява задълбочена защита и облекчаване на болката поради чувствителност на зъбите

Медицинско устройство

Патентовано лечение за чувствителност на зъбите

Естествено покрива откритите нерви, за да предпази от дълбока чувствителност

Без алкохол.

100% рециклируема бутилка*, изработена от 50% рециклирана пластмаса.

Изхвърлете бутилката с капака.

* с изключение на предпазителя.

Чувствителността на зъбите се проявява чрез кратко и остро усещане за болка, възникваща от открит дентин в резултат на различни стимули, като горещи, студени, кисели храни, сладки или поради механичен стрес.

Причини за чувствителност на зъбите:

Дентинът, един от градивните елементи на зъбите, съдържа хиляди малки каналчета, които водят до зъбната пулпа, където се намират нервите. В здрава уста дентинът е покрит с тъкан на венците или емайл. Неадекватната или лоша хигиена на устната кухина или стареенето (наред с други фактори) могат да доведат до отдръпване на венците и следователно до излагане на зъбни повърхности и канюли. Когато откритите тръби са изложени на горещи, студени, кисели храни или захари, потокът на течност вътре в тях се увеличава и това се предава към нервните окончания в пулпата. Това води до проява на внезапна и интензивна болка.

Използвайте го два пъти на ден, сутрин и вечер, след измиване на зъбите или според указанията на вашия зъболекар. Изплакнете обилно устата си с вода и след това изсипете 10 ml (2 супени лъжици по 5 ml) в чаша, изплакнете венците и зъбите си за 60 секунди и изплюйте.

ЗА ОТВАРЯНЕ: НАТИСНЕТЕ КАПАКА И ГО ЗАВЪРТЕТЕ.

ЗА ЗАТВОРИВАНЕ: Завъртете капака, докато щракне на място.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Не е подходящ за употреба от деца под 18 години. Не използвайте, ако опаковката е повредена или предпазната капачка не е запечатана. Не разреждайте, поглъщайте и не пийте директно от бутилката. Не използвайте след изтичане на срока на годност. Използвайте продукта само според инструкциите. Ако състоянието Ви се влоши или продължи, прекратете употребата и потърсете медицинска помощ.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични или алергични към оксалат или някоя от другите съставки. Не използвайте този продукт, ако имате анамнеза за бъбречно заболяване, пероксалурия, камъни в бъбреците или синдром на малабсорбция или ако приемате високи дози витамин С (1000 mg или повече на ден). Ако се притеснявате, че може да получите камъни в бъбреците, консултирайте се с Вашия лекар. Спрете да използвате продукта незабавно, ако почувствате дискомфорт или дразнене. Ако погълнете значително количество от продукта (повече от 10 ml), изпийте чаша мляко или вода и се свържете с Вашия лекар или Център по токсикология.

Dipotassium Oxalate 1.4%, Other ingredients: Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Phosphoric Acid, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Fluoride, Sucralose, Sodium Saccharin. Περιέχει φθοριούχο νάτριο (220 ppm F¯). [PR-011737]

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук