Natures Plus Synaptalean Rx-Fat Loss 60tabs & Подарък Lecithin 1200mg, 90 Softgels

Natures Plus Synaptalean Rx-Fat Loss 60tabs & Подарък Lecithin 1200mg, 90 Softgels

Витамини и билкови екстракти Хранителна добавка за контрол на апетита Активиране на метаболизма и загуба на тегло и соев лецитин Хранителна добавка за метаболизма на мазнините и контрол на теглото

код на продукта: 053255
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  118,14лв. (60,43€)

Natures Plus Synaptalean Rx-Fat Loss 60tabs & Подарък Lecithin 1200mg, 90 Softgels Хранителна добавка за отслабване и лецитин Хранителна добавка за изгаряне на мазнини и укрепване на сърцето Natures Plus Synaptalean Rx Fat Loss Революционна фор...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204217971619
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Natures Plus Synaptalean Rx-Fat Loss 60tabs & Подарък Lecithin 1200mg, 90 Softgels

Хранителна добавка за отслабване и лецитин Хранителна добавка за изгаряне на мазнини и укрепване на сърцето

Natures Plus Synaptalean Rx Fat Loss Революционна формула за отслабване 60 таблетки

Революционна формула за отслабване за успешно отслабване там, където другите методи се провалят. Съдържа комплекс Synaptose™ (фенилаланин, тирозин, пасифлора, металозахарид комплекс, родиола, глутамин, 5-хидрокситриптофан, тиамин хидрохлорид, пиридоксин хидрохлорид, пиридоксал 5-фосфат, хром полиникотинат), както и уникална комбинация от плодове, зеленчуци, билки , водорасли и гъби със синергично действие. Хипоалергичен.

Много лесният достъп до храна, който съществува днес във всички развити общества, е причина за затлъстяването, тъй като постоянно ни изкушава към свръхконсумация. Но човешкият организъм е бил оформян (така да се каже програмиран) през безкрайно по-дълги периоди, в които гладуването е било постоянна сериозна опасност. По този начин човешкото тяло реагира отбранително на всичко, което може да изглежда като глад - и, следователно, заплаха - като опит за диета и ограничаване на храната. Това е ключова причина повечето усилия за отслабване да се провалят в дългосрочен план.

Наистина, повечето усилия за бърза загуба на тегло включват значително ограничаване на калориите, метаболитно стимулиране или потискане на апетита. Тези тактики всъщност стресират тялото и карат мозъка да активира механизма за реакция на глада, т.е. увеличават желанието за храна, забавят метаболизма и съхраняват енергия (калории) под формата на телесни мазнини, т.е. точно обратния резултат от очакван. Колкото повече умът и тялото са стресирани от изтощителни диети, толкова повече мозъкът ще работи срещу нас. И така, можем да отслабнем с почти всяка диета, но усилията на тялото да се справи с тези ситуации на стрес и глад в крайна сметка ще ни накарат да възвърнем всички килограми, които сме загубили (може би повече!). Този порочен кръг от загуба и възстановяване на теглото с право се нарича Йо-Йо диетичен синдром.

SynaptaLean е наистина революционен продукт, действащ на мозъка, който улеснява успешната загуба на тегло, главно чрез намаляване на повишения апетит и булимията. Според проучвания Synaptose, основната активна съставка на продукта, повлиява химичните процеси в мозъка, като повишава секрецията на невротрансмитерите допамин, серотонин и ендорфини. Горните невротрансмитери предлагат на тялото усещане за удовлетворение и ситост, като в същото време намаляват безпокойството и стреса, допринасяйки за доброто настроение и благополучие.

SynaptaLean съдържа полиникотинов хром, който регулира нивата на кръвната захар и се бори с апетита за сладко. Освен това е обогатен със специални билки, плодове, зеленчуци, водорасли и гъби, които подпомагат правилното функциониране на мозъка, стимулират тялото, предлагат силна антиоксидантна защита, укрепват паметта, концентрацията и защитните сили на организма и подобряват умствените и физическите показатели .

SynaptaLean се основава на повече от 18 клинични проучвания, проведени от изследователи от реномирани университети и е идеалният продукт за отслабване, особено за всички, които многократно са се опитвали да отслабнат трайно и не са успели.

& Подарък

Natures Plus Lecithin 1200 mg Лецитин Диетична добавка за изгаряне на мазнини и укрепване на сърцето 90 меки капсули

Съдържа детоксикиращ естествен соев лецитин, помага за поддържане на телесното тегло, контролира холестерола и насърчава здравето на сърдечно-съдовата система.

Лецитинът, както се предлага на пазара, е предимно смес от мастни киселини, които се комбинират с фосфор и, вероятно, с други вещества.

Сместа се нарича фосфолипиди или фосфатиди. Тази смес е доминирана от фосфатидилхолин, който се състои от приблизително 15% холин. По този начин свойствата на холина са в значителна степен свойства на лецитина и обратно.

Лецитинът, който е в течна форма или на капсули, съдържа голям процент масло (обикновено соево масло). Гранулираният лецитин съдържа много по-малко или никакво масло. Колкото по-нисък е процентът масло и колкото по-висок е процентът на фосфатидите, толкова по-високо е качеството на лецитина.

Лецитинът е структурен компонент на клетъчните мембрани, повишава тяхната течливост и участва в процеса на възстановяване на увредените им.Горното показва важната роля на лецитина в превенцията на сериозни заболявания, като чернодробни заболявания, рак, неврологични заболявания, като се има предвид, че всички горепосочени - и не само - заболявания често са свързани с намалена течливост на клетъчните мембрани и неефективни коригиращи механизми на техните наранявания.

Natures Plus Synaptalean Rx Fat Loss Революционна формула за отслабване 60 таблетки

Обичайна употреба: За контрол или поддържане на теглото: две таблетки на ден.

За особено забележими резултати: шест таблетки на ден. За най-добри резултати приемайте с вода или сок, а не с храни, богати на протеини (напр. месо, риба, соя).

Предпазни мерки: Той е източник на фенилаланин. Препоръчва се медицински съвет за тези, които приемат антипсихотични лекарства.

Natures Plus Lecithin 1200 mg Лецитин Диетична добавка за изгаряне на мазнини и укрепване на сърцето 90 меки капсули

Обичайна употреба: Една капсула на ден.

Natures Plus Synaptalean Rx Fat Loss Революционна формула за отслабване 60 таблетки

  Съдържание на доза % RDI*
Thiamin (as thiamine hydrochloride) 10 mg 833
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride, pyridoxal-5-phosphate) 7 mg 412
Chromium (as polynicotinate7) 133 mcg 380

SynaptaLeanTM Neuronutrient Complex:  SynaptoseTM (SynaptamineTM and ZehntoseTM), DL-Phenylalanine, L-Tyrosine, Passion Flower Extract, Metallosaccharide Complex (Larix occidentalis Extract, Aloe barbadensis, N-Acetyl Glucos-amine, Astragalus membranaceous, Boswellia Tree Gum, Pine Bark Extract, and Spirulina), Rhodiola rosea L-Glutamine, 5-HTP, Thiamine HCl, P5P and Pyridoxine HCl, Chromium Polynicotinate

1257 mg -

Full Spectrum Whole Food Blend, Energizing and Cleansing Green Whole Food Blend; Strength and Endurance White Whole Food Blend; Defense and Repair Yellow Whole Food Blend; Anti-Aging Red Whole Food Blend; Brain Support Blue Whole Food Blend

33 mg -

* % от препоръчителния дневен прием

Микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, хидроксипропил метил целулоза и медицинска глазура.

Natures Plus Lecithin 1200 mg Лецитин Диетична добавка за изгаряне на мазнини и укрепване на сърцето 90 меки капсули

Всяка капсула от 1200 mg съдържа натурален соев лецитин, 60% съдържание на фосфатиди.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук