NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up 1 бр

NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up 1 бр

Педиатрична система за промиване на носа

код на продукта: 059190
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  37,61лв. (19,24€)

NeilMed Детски стартов комплект за изплакване на синусите за възраст над 2 години Педиатрична система за изплакване на носа 1 брой Педиатрично устройство за назална иригация и 30 предварително смесени сашета за назална иригация с разтвор на натрие...  още

34,62лв. (17,71€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 705928014008

NeilMed Детски стартов комплект за изплакване на синусите за възраст над 2 години Педиатрична система за изплакване на носа 1 брой

Педиатрично устройство за назална иригация и 30 предварително смесени сашета за назална иригация с разтвор на натриев хлорид за деца над 2 години.
Осигурява естествено облекчаване на синусите и помага на вашето дете да диша по-лесно през носа през деня или нощта.

Показан за:

  • Назални алергии и назална конгестия (запушен, обикновена настинка)
  • Инфекции на горните дихателни пътища
  • Сухота в носа
  • Назални симптоми от настинка и алергичен ринит
  • След операции на носа
  • Постназално капене

Използвайте 1 саше в 120 ml вода за назална иригация, 1-6 пъти на ден.

Стъпка 1: Измийте ръцете си. Напълнете чистата бутилка с посочения обем дестилирана, микрофилтрирана (през филтър от 0,2 микрона), филтрирана с обратна осмоза, търговска бутилирана вода или вода, която е била предварително преварена и охладена *.

Стъпка 2: Отрежете ъгъла на сашето със смес NeilMed SINUS RINSE и добавете съдържанието му в бутилката. Затегнете плътно капачката и тръбата върху бутилката. Поставете един пръст върху върха на капачката и разклатете леко бутилката, за да разтворите сместа. Винаги изплаквайте носните проходи само с сашета NellMed SINUS RINSE.

Стъпка 3: Пред мивката се наведете напред в удобна позиция и наклонете главата си надолу. С отворена уста, без да задържате дъха си, вкарайте тапата докрай в носния проход. ЛЕЖНО НАТИСНЕТЕ БУТИЛКАТА, докато разтворът започне да излиза от ДРУГИЯ нос. Известно количество може да изтече от устата.

За да изплакнете правилно, продължете внимателно да стискате бутилката, докато 1/4 до 1/2 (60 mL до 120 mL или 2 до 4 течни унции) от бутилката се използва за SINUS RINSE или половината от това количество за SINUS RINSE KIDS . Не поглъщайте разтвора.

Стъпка 4: Издухайте носа си внимателно, без да го стискате напълно, за да избегнете натиск върху тъпанчетата. Ако се понася, внимателно вдишайте през носа веднъж или два пъти всеки разтвор в носната кухина, тъй като това може да изчисти задната назофарингеална област, областта в задната част на носния проход. Понякога част от разтвора може да попадне в задната част на гърлото ви, което трябва да изплюете.

За да отстраните останалия разтвор, издухайте внимателно носа си, като накланяте главата си напред и към другата страна на носния проход, който изплаквате.

Стъпка 5: Повторете стъпки 3 и 4 за другия носов проход. Повечето потребители смятат, че измиването на носа два пъти дневно е полезно, както и миенето на зъбите. Много лекари препоръчват назална иригация 3-4 пъти на ден или, при специални обстоятелства, до 6 пъти на ден, е безопасно. Следвайте съветите на Вашия лекар.

Стъпка 6: Почистете бутилката и капачката. Оставете бутилката, капачката и епруветката SINUS RINSE да изсъхнат на въздух върху хартиени кърпи, кърпа без влакна или използвайте NeilMed NasaDOCK или NasaDOCK plus (продават се отделно), за да съхранявате бутилката, капачката и епруветката.

*Можете да затоплите водата в микровълновата за интервали от 5 до 10 секунди, за да избегнете прегряване на водата, повреда на устройството или изгаряне на носните проходи.

Sodium Chloride and Sodium Bicarbonate Mixture.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук