Nickelodeon Paw Patrol Bones & Teeth Chewables 60 Chew.tabs

Nickelodeon Paw Patrol Bones & Teeth Chewables 60 Chew.tabs

Хранителна добавка за зъби и кости за деца 3-7 години с вкус на ябълка и цариградско грозде

код на продукта: 050161
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  40,37лв. (20,65€)

Nickelodeon Paw Patrol Bones & Teeth Chewables Хранителна добавка за зъби и кости за деца 3-7 години с вкус на ябълка и червена боровинка 60 таблетки за дъвчене Кости и зъби – Paw Patrol ябълка и цариградско грозде Всеки от нашите дъвчащи му...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 634158431685
ТЕГЛО: 84gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Nickelodeon Paw Patrol Bones & Teeth Chewables Хранителна добавка за зъби и кости за деца 3-7 години с вкус на ябълка и червена боровинка 60 таблетки за дъвчене

Кости и зъби – Paw Patrol

ябълка и цариградско грозде

Всеки от нашите дъвчащи мултивитамини е специално формулиран да съдържа основни витамини и минерали, които помагат за поддържане на нормалния растеж и развитие на деца на възраст 3-7 години.

За деца, които винаги са готови за действие. Кученцата Paw Patrol ви дават желаната енергия с мултивитамини за дъвчене от ябълка и цариградско грозде.
Това е здравословното лакомство, от което няма да могат да откъснат лапите си!

Всяка дъвка съдържа витамин D и калций, които са от съществено значение за нормалния растеж и развитието на костите при децата. Те също допринасят за поддържане на нормалната функция на зъбите и мускулите. Магнезият, цинкът и манганът допринасят за поддържането на нормални кости. Магнезият също така допринася за нормалната мускулна функция и поддържането на нормални зъби. Витамин D и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система, а витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на зъбите и костите.

имунна система
Витамин C, B6, B12, D и цинк допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

КОСТИ И ЗЪБИ
Витамин D допринася за поддържането на нормални кости и зъби.

развитие
Витамин D подпомага нормалния растеж и развитие на костите при децата.


Във всяка опаковка има 60 таблетки.

EOF номер на уведомление: 66801 / 16-06-2022

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 1 - 2 таблетки на ден

Хранителните добавки не трябва да заместват балансираното хранене и здравословния начин на живот. Консултирайте се с лекар или фармацевт, преди да го дадете на детето, ако е под лекарско наблюдение, има епилепсия, хранителна алергия или е алергично към съставките. Прекратете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат неблагоприятни ефекти. Предназначен за деца на възраст 3+. Съдържа витамин А. Не приемайте, ако сте бременна или има вероятност да забременеете, освен по лекарско предписание. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект. За предпочитане се приема с храна. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

  • СЪДЪРЖА ЕСТЕСТВЕНИ ЗАХАРИ.
  • СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРИ ТЕМПЕРАТУРА ПОД 25°C НА СУХО МЯСТО.
  • ДА СЕ ПАЗИ ПРИ ПОДХОД ОТ ДЕЦА.

Витамини и минерали

По 2 табл

*NRV %

Витамин Ц

24 mg

30

Витамин D3

10 µg (400IU)

200

калций

120 µg

15

Манган

1.6mg

80

Магнезий

56.25mg

13

Цинк

5 μg

50

*Референтна хранителна стойност

Подсладители (изомалт, сорбитол, ксилитол, сукралоза), калциев цитрат, калциев карбонат, магнезиев оксид, сок от цариградско грозде на прах, ябълков сок на прах, глазура (хидроксипропил метил целулоза, калциев карбонат, калциев карбонат, калциев полидексинат, калциев полидексинат), силициев диоксид, Цинков цитрат, манганов глюконат, натриев аскорбат, аскорбинова киселина, естествен аромат на цариградско грозде, естествен аромат на ябълка, естествени оцветители (цвекло, концентрат от бъз), киселина (ябълчена киселина), холекалциферол.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук