Nuk Trainer Cup 6m+, 230ml - Лилаво

Nuk Trainer Cup 6m+, 230ml - Лилаво

Учебна чаша с мек накрайник и практична дръжка за деца от 6 месеца

код на продукта: 050691
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  21,41лв. (10,95€)

Nuk Trainer Cup 6m+ Learning Cup с мек накрайник и практична дръжка за деца от 6 месеца 230 ml - лилаво Учебна чаша с мека муцуна и дръжки за деца над 6 месеца. Капацитет ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000001656
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Nuk Trainer Cup 6m+ Learning Cup с мек накрайник и практична дръжка за деца от 6 месеца 230 ml - лилаво

Учебна чаша с мека муцуна и дръжки за деца над 6 месеца.

  • Капацитет за течности 230 ml, подходящ за деца над шест месеца.
  • Мек нос, нежен на небцето.
  • Ергономично проектирани дръжки - лесни за държане.
  • Изработен от здрава полипропиленова (PP) пластмаса, без BPA.

NUK Trainer Cup: Те се научават да пият много лесно!

Да се научите да пиете самостоятелно е една от най-важните стъпки в развитието на бебето. NUK Trainer Cup е добро начало. Подходящо е за деца на възраст над 6 месеца и е предназначено да отговори на нуждите на тези малки деца. NUK Trainer Cup поддържа нежния преход към първата чаша: има особено мек накрайник, който е нежен към венците и небцето. За предотвратяване на локви, тази чаша NUK осигурява и 100% защита от течове. Това прави първите стъпки към независимото пиене прекрасно изживяване за нашите малки изследователи.

NUK Trainer Cup - здраво захващане, меко в устата.

Малките ръце и пръсти могат да държат ергономично проектираните дръжки без усилие. Тази чаша NUK sippy също има вентилационен клапан, който гарантира, че бебетата пият без проблеми. Чашата е направена 100% без BPA, от висококачествени, издръжливи материали. NUK Trainer Cup е подходяща за лесно измиване в съдомиялна машина. Умишлено се състои от няколко отделни части, които могат лесно да се разглобяват и сглобяват отново. Чашата NUK има какво да предложи и от визуална гледна точка: предлага се в различни цветове и има сладки дизайни – така че бебетата да се научат да пият, докато се забавляват.

Тази чаша NUK е съвместима с всички аксесоари NUK Evolution Cup.

NUK чаши: Учат се да пият лесно, три пъти!

Да се научите да пиете самостоятелно е една от най-важните стъпки в развитието на бебето и е истинско предизвикателство от гледна точка на търпение и умения. Поради тази причина създадохме еволюционните чаши NUK Evolution: три нови чаши NUK, които могат да се комбинират с различни специални капаци и по този начин да следват развитието на детето, докато расте. Всяка капачка е специално проектирана да отговаря на различен етап на учене и може лесно да бъде заменена с нарастване на уменията на бебето – по начин, който е силно персонализиран и адаптиран към темпото на учене на всяко бебе. И трите капачки осигуряват 100% защита от течове. Всички компоненти са включени в практичния тренировъчен комплект NUK Evolution Cup: открийте чаши, които растат с вас!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук