Soskin Eye Contour Filler 15ml

Soskin Eye Contour Filler 15ml

Околоочен крем за попълване на бръчки

код на продукта: 050766
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  83,97лв. (42,95€)

Soskin Eye Contour Filler околоочен крем за попълване на бръчки 15 мл Филър за очи за омекотяване на дълбоки бръчки и мимически линии, за по-стегнат и по-млад вид. Филърът за околоочен контур на SOSKIN осигурява целенасочено действие за запълва...  още

54,56лв. (27,91€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3760019121482

Soskin Eye Contour Filler околоочен крем за попълване на бръчки 15 мл

Филър за очи за омекотяване на дълбоки бръчки и мимически линии, за по-стегнат и по-млад вид.

Филърът за околоочен контур на SOSKIN осигурява целенасочено действие за запълване на бръчки и реконструкция на зоната около очите. Има лека текстура, която оставя кадифено, немазно усещане.

ПОЛЗИ ОТ АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

  • Хидроксипролин: подобрява еластичността на дермалния плексус.
  • Липозомна центела (Centella asiatica): поддържа функционалността на поддържащите кожата влакна. Комбиниран е с Bio-mimetic Wild yam и соя, за да осигури на кожата необходимите вещества за стягане на дермалния плексус.
  • Висока концентрация на колаген и хиалуронова киселина: действат в основата на фините линии и бръчки, в горните слоеве на кожата, за да намалят появата на дълбоки бръчки и фини линии, причинени от сухота на кожата, която често се появява в областта на очите.

Дерматологично тестван

ОПАКОВКА: 15мл

Нанесете с апликатора върху засегнатите зони и разгладете с върха на пръстите. Изчакайте няколко минути, преди да нанесете грим, за да позволите на продукта да проникне в кожата.

Aqua/Water/Eau, Tribehenin PEG-20 Esters, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Squalane, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Alcohol Denat., Lecithin, Pentylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Decylene Glycol, Palmitic Acid, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Asiaticoside , Asiatic Acid , Madecassic Acid , Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Soluble Collagen , Sodium Benzoate , Soy Isoflavones.

Съставките на продуктите SOSKIN се актуализират редовно. Преди да използвате някой от нашите продукти, препоръчваме ви да прочетете списъка със съставките, който се появява на опаковката, за да сте сигурни, че са подходящи за вашата лична употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук