Synchroline Baby Face & Body Cream Spf50+, 100ml

Synchroline Baby Face & Body Cream Spf50+, 100ml

Водоустойчив бебешки слънцезащитен крем за лице и тяло Много висока защита

код на продукта: 051087
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  44,77лв. (22,90€)

Synchroline Бебешки крем за лице и тяло Spf50+ Водоустойчив бебешки слънцезащитен крем за лице и тяло Много висока защита 100 ml Специално създаден за чувствителна детска кожа. При децата кожата е по-чувствителна, отколкото при възрастните и за...  още

26,86лв. (13,74€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8023628000490

Synchroline Бебешки крем за лице и тяло Spf50+ Водоустойчив бебешки слънцезащитен крем за лице и тяло Много висока защита 100 ml

Специално създаден за чувствителна детска кожа.

При децата кожата е по-чувствителна, отколкото при възрастните и затова слънцезащитата играе още по-важна роля. Поради тази причина продуктите SUNWARDS® BABY са обогатени с бизаболол и пантенол за повишаване на защитния и успокояващ ефект.

Детският крем за лице и тяло Sunwards се основава на отличителни авангардни технологии за осигуряване на широкоспектърна слънцезащита, способна да действа прецизно върху слънчевите UVB и A лъчения и да регулира действието на видимото и инфрачервеното лъчение. Със SPF 50+ за много висока защита и с UVA звезден рейтинг „МАКСИМУМ“ за защита от UVA лъчение.
С фотостабилни филтри, които не се разграждат по време на излагане на слънце за по-голям и по-стабилен защитен ефект.

С технологията Synchroblock, която предотвратява абсорбирането на филтрите от кожата, което позволява по-ефективна защита от слънчевата радиация и по-голяма безопасност. Идеален и за хора с много чувствителна кожа.

Характеризира се също с дълготраен овлажняващ ефект благодарение на ксилитол и глицерол, които повишават повърхностната хидратация на кожата, антиоксидантен и успокояващ ефект благодарение на обогатения си състав с бизаболол, пантенол и МСМ, който намалява дразненето, причинено от естествени или химични агенти и драстично намалява еритема, причинен от UVB радиация.

Отличава се с по-голяма устойчивост на вода [Very Water Resistant] и отлични органолептични характеристики: разнася се лесно, попива бързо, без да оставя мазно и лепкаво усещане. След нанасяне кожата става и остава мека и гладка.

Предлага се в практична опаковка с Airless Technology (Технология без въздух), която позволява по-голяма защита на продукта и с помпа, която осигурява с всяко натискане, по постоянен начин, около 1 ml крем.

СЪС SUNWARDS ALERT Система за предупреждение за UV ниво във всяка опаковка, където лесно чрез излагане на флакона на слънце за 10-15 секунди е възможно да имате визуална индикация за наличие на UV радиация, по всяко време и навсякъде.

  • Разклатете добре преди употреба.
  • Нанесете обилно количество равномерно по цялото тяло и лице преди излагане на слънце.
  • За лицето напръскайте първо върху ръцете и разнесете, като избягвате зоната около очите.
  • Нанасяйте редовно, особено след плуване, избърсване и изпотяване.
  • Намаляването на това количество значително ще ограничи нивото на защита.
  • Избягвайте излагането на слънце през обедните часове (от 10 до 16 часа).

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, C20-22 Alcohols, Methylene Bis- Benzotriazolyl Tetramethlbutylphenol, Dimethyl Sulfone, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexylophenol Methoxyphenyl Triazine, Triaconanyl Pvp, Trisbiphenyl Triazine, Propanediol, Xylitol, Glycerin, Bisabolol, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Xydroxyethylcellulose, Cetearyl Glucoside, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide, Xantan Gum, Glycol, Sodium Hydroxide, Disodium Phosphate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук